Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 4

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 06.03 do 09.04 - Strona nr 9

Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: —, KROK 1: PODPIEKAMY BAGIETKĘ Bagietkę przekrawamy na pół w poprzek i wzdłuż. Następnie smarujemy ją masłem, przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i podpiekamy przez j ok. 10 minut, aż będzie chrupiąca. Gotową bagietkę ah smarujemy pesto i kroimy na mniejsze kawałki. KROK 2: PODAJEMY PRZEKĄSKI Rzodkiewki dokładnie myjemy i kroimy w ćwiartki. Cheddar kroimy w kostkę i wykładamy na talerz razem z nadziewanym serem brie, salami, plastrami proscuitto, korniszonami, rzodkiewkami i marynowanymi sercami karczochów. Całość dekorujemy liśćmi bazylii i podajemy z grzankami z pesto. * % Dpt | sg m 33003 WAL wa, ser SA brie RSE salami o PRZYGOTUJ: piekarnik rozgrzany do temperatury 200?C blachę papier do pieczenia 24 duży ozdobny talerz lub deskę ż ++++ [2] KUGHNALDLAPI SPIS e| 9 PRZEPISÓW

Najnowsze gazetki

 

 
 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: —, KROK 1: PODPIEKAMY BAGIETKĘ Bagietkę przekrawamy na pół w poprzek i wzdłuż. Następnie smarujemy ją masłem, przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i podpiekamy przez j ok. 10 minut, aż będzie chrupiąca. Gotową bagietkę ah smarujemy pesto i kroimy na mniejsze kawałki. KROK 2: PODAJEMY PRZEKĄSKI Rzodkiewki dokładnie myjemy i kroimy w ćwiartki. Cheddar kroimy w kostkę i wykładamy na talerz razem z nadziewanym serem brie, salami, plastrami proscuitto, korniszonami, rzodkiewkami i marynowanymi sercami karczochów. Całość dekorujemy liśćmi bazylii i podajemy z grzankami z pesto. * % Dpt | sg m 33003 WAL wa, ser SA brie RSE salami o PRZYGOTUJ: piekarnik rozgrzany do temperatury 200?C blachę papier do pieczenia 24 duży ozdobny talerz lub deskę ż ++++ [2] KUGHNALDLAPI SPIS e| 9 PRZEPISÓW
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto - Netto Gazetka Non Food 40/24B 3 paź, 2024 - 9 paź, 2024
Netto - Netto Gazetka Non Food 40/24B
3 paź, 2024 - 9 paź, 2024
Gazetka Lidl - KARTA WIN 30 wrz, 2024 - 26 paź, 2024
Lidl - KARTA WIN
30 wrz, 2024 - 26 paź, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 21 wrz, 2024 - 12 paź, 2024
Aldi - Aldi
21 wrz, 2024 - 12 paź, 2024
Gazetka Biedronka - Biedronkowe oszczędności P oferta od 03.10 - Gazetka - Biedronka.pl 3 paź, 2024 - 10 paź, 2024
Biedronka - Biedronkowe oszczędności P oferta od 03.10 - Gazetka - Biedronka.pl
3 paź, 2024 - 10 paź, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy