Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 9

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 06.02 do 11.02 - Strona nr 13

Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: UKŁADAMY PLASTRY WĘDLINY NA TALERZACH Plastry bresaoli układamy na talerzach tak, by wypełniły całą ich powierzchnię i delikatnie na siebie zachodziły. KROK 2: DEKORUJEMY CARPACCIO u £ Rukolę przekładamy do miski i skrapiamy 10 ml oliwy oraz Z sokiem wyciśniętym z cytryny. Delikatnie mieszamy dłońmi. Rukolę w oliwie nakładamy na środek talerzy. Całość oprószamy solą i pieprzem, skrapiamy ponownie oliwą i octem balsamicznym. Carpaccio dekorujemy z wierzchu kaparami, płatkami sera pecorino i kiełkami buraka. bresaola V ITALIAMO Z DES OC 4 ser pecorino E 3 Pą >) KUGHNALOLAPL PRZEPISÓW | 13

Najnowsze gazetki

 

 
 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: UKŁADAMY PLASTRY WĘDLINY NA TALERZACH Plastry bresaoli układamy na talerzach tak, by wypełniły całą ich powierzchnię i delikatnie na siebie zachodziły. KROK 2: DEKORUJEMY CARPACCIO u £ Rukolę przekładamy do miski i skrapiamy 10 ml oliwy oraz Z sokiem wyciśniętym z cytryny. Delikatnie mieszamy dłońmi. Rukolę w oliwie nakładamy na środek talerzy. Całość oprószamy solą i pieprzem, skrapiamy ponownie oliwą i octem balsamicznym. Carpaccio dekorujemy z wierzchu kaparami, płatkami sera pecorino i kiełkami buraka. bresaola V ITALIAMO Z DES OC 4 ser pecorino E 3 Pą >) KUGHNALOLAPL PRZEPISÓW | 13
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Carrefour Gazetka 20 sie, 2024 - 14 wrz, 2024
Carrefour Gazetka
20 sie, 2024 - 14 wrz, 2024
Gazetka Kaufland Gazetka 22 sie, 2024 - 28 sie, 2024
Kaufland Gazetka
22 sie, 2024 - 28 sie, 2024
Gazetka Tchibo - Zmysłowa Delikatność 20 sie, 2024 - 14 wrz, 2024
Tchibo - Zmysłowa Delikatność
20 sie, 2024 - 14 wrz, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 26 sie, 2024 - 31 sie, 2024
Aldi - Aldi
26 sie, 2024 - 31 sie, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy