Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Spar - Ważna od 05.10 do 18.10 - Strona nr 4

Reklama

Reklama
Reklama

Gazetka Spar 05.10.2022 - 18.10.2022


Reklama



Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

i AOC Bordeaux Składniki: 500 ml bulionu warzywnego lub mięsnego, 250 ml wina typu resiing, 2 żółtka, pół szklanki śmietanki 30%, 2 czubate łyżki masła, 3 kromki chleba, kilka plastrów ulubionej szynki (w wersji wege kilka pieczarek), natka pietruszki, pieprz, sól, cynamon, gałka muszkatołowa Przygotowanie: Na maśle podsmażany pokrojony w drobną kostkę chib rz pkro- joną szynkę (ew. pieczarki). Smażymy do | doprawiamy szczyptą cynamonu i Taki muszkatołowej, odstawiam) - ć zs» "Z, Do wcześniej przyrządzonego bulionu p 8 wlewamy wino i na małym ogniu gotu- y jemy przez kilka minut. > ę PÓŁSŁODKIE 739 WINO LOUIS LEGRAND Bi „QUIS LEGRAND 'W miseczce mieszamy żółtka ze śmie- PQ taną, następnie dolewamy odrobinę go- m si rącego bulionu, by nieco zahartować. Zawartość miski powoli wlewamy do bulionu, intensywnie mieszając. Nie gotujemy. Doprawiamy do smaku pie- pm mili: wcześniej ygotowanymi grzankami z szynką i Foeowany posiekaną pietruszką. WYBRANE RODZAJE alk. 4 but./750 mi 11/23,99 zł AOC Botdanyf” R Bs a = cz21 BIAŁE PÓŁWYTRAWNEJ PÓŁSŁODKIE CZERWONE WYTRAWNE VPF3NVH1 8-10*C/16-18*0 SG WINO GINESTET 4 EORDFAUX AOC WINO JEAN BIECHER WINO JEAN BIECHER ALSACE AOP ALSACE AOP RIESLING Jena RODZAJE AN.KA WINES 41-19% al 18% ik Gut/750 mi 1 but./750 mi / 11/4665 zł 11/4665 zł W ustazzt | SPARKY Dostępność setymentu moż być różna, w zależności okazac sleu.

Najnowsze gazetki

Reklama
i AOC Bordeaux Składniki: 500 ml bulionu warzywnego lub mięsnego, 250 ml wina typu resiing, 2 żółtka, pół szklanki śmietanki 30%, 2 czubate łyżki masła, 3 kromki chleba, kilka plastrów ulubionej szynki (w wersji wege kilka pieczarek), natka pietruszki, pieprz, sól, cynamon, gałka muszkatołowa Przygotowanie: Na maśle podsmażany pokrojony w drobną kostkę chib rz pkro- joną szynkę (ew. pieczarki). Smażymy do | doprawiamy szczyptą cynamonu i Taki muszkatołowej, odstawiam) - ć zs» "Z, Do wcześniej przyrządzonego bulionu p 8 wlewamy wino i na małym ogniu gotu- y jemy przez kilka minut. > ę PÓŁSŁODKIE 739 WINO LOUIS LEGRAND Bi „QUIS LEGRAND 'W miseczce mieszamy żółtka ze śmie- PQ taną, następnie dolewamy odrobinę go- m si rącego bulionu, by nieco zahartować. Zawartość miski powoli wlewamy do bulionu, intensywnie mieszając. Nie gotujemy. Doprawiamy do smaku pie- pm mili: wcześniej ygotowanymi grzankami z szynką i Foeowany posiekaną pietruszką. WYBRANE RODZAJE alk. 4 but./750 mi 11/23,99 zł AOC Botdanyf” R Bs a = cz21 BIAŁE PÓŁWYTRAWNEJ PÓŁSŁODKIE CZERWONE WYTRAWNE VPF3NVH1 8-10*C/16-18*0 SG WINO GINESTET 4 EORDFAUX AOC WINO JEAN BIECHER WINO JEAN BIECHER ALSACE AOP ALSACE AOP RIESLING Jena RODZAJE AN.KA WINES 41-19% al 18% ik Gut/750 mi 1 but./750 mi / 11/4665 zł 11/4665 zł W ustazzt | SPARKY Dostępność setymentu moż być różna, w zależności okazac sleu.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy