Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Avita - Ważna od 02.09 do 10.09 - Strona nr 1

Reklama

Reklama
Reklama

Gazetka Avita 02.09.2022 - 10.09.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

Oferta handlowa obowiązuje 02.09-10.09.2022 © Avita. PŁYŻZEGIZAWZE URZĄDZONY ekoDOM Z ZEWNĘTRZNĄ ekoSAUNĄ Na śniadanko Frittata z wędliną i gk Składniki: 3 100g kiełbasy z galaretką od Szlagora W 100 g boczku zbójniekiego Gaik EA +7yż 4 plastry żółtego sera żółtego Mlekpol ż 1 cebula i 2 ząbki czosnku Z 1 ugotowana marchewka ATB; 2 ugotowane ziemniaki r, w w jajka % szklanki mleka 3,2% du Sposób przygotowania POLECA "Najpierw siekamy czosnek, cebuię, kiełbasę oraz boczek. Ugotowane ziemniaki i marchewkę kroimy w plastry. Boczek wrzucamy na rozgrzaną potelnię | wytapiamy tłuszcz, do którego następnie dodajemy kiełbasę. Podsmażamy je rozem przez chwilę dodajemy czosnek, cebulę, ziemniaki oraz marchewkę. Całość doprawiamy przyprawą do ziemniaków i frytek. Jajka wbijamy do miski, po rozkłóceniu mieszomy je z mlekiem oraz suszonym cząbrem. Tak przygotowaną masą zalewamy zawartość patelni i podsmażamy parę minut na małym ogniu, aż jajko po bokach patelni się zetnie. Na wierzchu dania układamy plastry sera i wstawiamy patelnię do nagrzonego do temperatury 160-170 stopni piekarnika na 30 minut. Sposób podania Frittatę krotmy na 4 części, podajemy na przykład z kefirem naturalnym Krasnystaw. Do smaku możemy dodać: biały pieprz, przyprawa do ziemniaków, cząber. Smacznego! Targ wędlin m ać Paa GWAd

Najnowsze gazetki

Reklama
Oferta handlowa obowiązuje 02.09-10.09.2022 © Avita. PŁYŻZEGIZAWZE URZĄDZONY ekoDOM Z ZEWNĘTRZNĄ ekoSAUNĄ Na śniadanko Frittata z wędliną i gk Składniki: 3 100g kiełbasy z galaretką od Szlagora W 100 g boczku zbójniekiego Gaik EA +7yż 4 plastry żółtego sera żółtego Mlekpol ż 1 cebula i 2 ząbki czosnku Z 1 ugotowana marchewka ATB; 2 ugotowane ziemniaki r, w w jajka % szklanki mleka 3,2% du Sposób przygotowania POLECA "Najpierw siekamy czosnek, cebuię, kiełbasę oraz boczek. Ugotowane ziemniaki i marchewkę kroimy w plastry. Boczek wrzucamy na rozgrzaną potelnię | wytapiamy tłuszcz, do którego następnie dodajemy kiełbasę. Podsmażamy je rozem przez chwilę dodajemy czosnek, cebulę, ziemniaki oraz marchewkę. Całość doprawiamy przyprawą do ziemniaków i frytek. Jajka wbijamy do miski, po rozkłóceniu mieszomy je z mlekiem oraz suszonym cząbrem. Tak przygotowaną masą zalewamy zawartość patelni i podsmażamy parę minut na małym ogniu, aż jajko po bokach patelni się zetnie. Na wierzchu dania układamy plastry sera i wstawiamy patelnię do nagrzonego do temperatury 160-170 stopni piekarnika na 30 minut. Sposób podania Frittatę krotmy na 4 części, podajemy na przykład z kefirem naturalnym Krasnystaw. Do smaku możemy dodać: biały pieprz, przyprawa do ziemniaków, cząber. Smacznego! Targ wędlin m ać Paa GWAd
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy