Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 21

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 24

Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

a 2 porcje Składniki: | fwol konserwowa ARO 200 Ole rzepakowy ARO 20ml Cebula bala brana 50 Dnia piómowa 50 Szpinak baby METRO Chef50 g Ogórk konserwy METRO Chef505 Świeży chib 1005 Ser Chodze wiórki METRO Chet50 Mata ARO 505 Jujko od zielononóżki 1 s. Jogurt typu rekiego METRO Chef505 Zła METRO Chef5g Cukier ARO 10 Buraki tate MC 200g Masło ARO 505 Kotlety z fasoli, dyni, szpinaku x sosem jogurtowo-ziołowym i zasmażanymi burakami Sposób przygotowania: Faslę przetrzeć do aksamitnej, sztywnej konsystencji Cebulę przesmażyć 2 czosnkiem, dodać szinak,sóli pieprz. Odsewić do ostygnęca. IDynię pokroić w kostkę, obtoczyć w liwie, doprawić solą i pieprzem. Upiec w 190€ z termoobiegiem przez 10-15 min. Z osygnięej masy Fsolowo-szpinakowej odcisnąć całą wodę. Przełożyć ją do dużej miski dodać dynię, se, pokcojonegó w kostkę ogórka, zmiksowany świeży chleb oraz jajko. Zwilżonymi dlośmi uformować kotey,obtoczyć w mące i wstawić do lodówki na conajmniej 30 min. W drugiej misce wymieszać so z jogurtu greckiego i mieszanki ziół, doprawić solą i pieprzem. Zeki na made drobno posiekaną cebulę. Dodać łyżeczkę mąki i smażyć przez ok. mi, następnie dodać burak, ocet jablkowy, cukier i gotować jeszcze przez 5 min,a na koiec doprawić sol świeżo zmielonym pieprzem. Obsmażyć kelty obu sro. Podawać z zasmażanymi buraczkami orz sosem jogurtowo-ziołowym.

Najnowsze gazetki

a 2 porcje Składniki: | fwol konserwowa ARO 200 Ole rzepakowy ARO 20ml Cebula bala brana 50 Dnia piómowa 50 Szpinak baby METRO Chef50 g Ogórk konserwy METRO Chef505 Świeży chib 1005 Ser Chodze wiórki METRO Chet50 Mata ARO 505 Jujko od zielononóżki 1 s. Jogurt typu rekiego METRO Chef505 Zła METRO Chef5g Cukier ARO 10 Buraki tate MC 200g Masło ARO 505 Kotlety z fasoli, dyni, szpinaku x sosem jogurtowo-ziołowym i zasmażanymi burakami Sposób przygotowania: Faslę przetrzeć do aksamitnej, sztywnej konsystencji Cebulę przesmażyć 2 czosnkiem, dodać szinak,sóli pieprz. Odsewić do ostygnęca. IDynię pokroić w kostkę, obtoczyć w liwie, doprawić solą i pieprzem. Upiec w 190€ z termoobiegiem przez 10-15 min. Z osygnięej masy Fsolowo-szpinakowej odcisnąć całą wodę. Przełożyć ją do dużej miski dodać dynię, se, pokcojonegó w kostkę ogórka, zmiksowany świeży chleb oraz jajko. Zwilżonymi dlośmi uformować kotey,obtoczyć w mące i wstawić do lodówki na conajmniej 30 min. W drugiej misce wymieszać so z jogurtu greckiego i mieszanki ziół, doprawić solą i pieprzem. Zeki na made drobno posiekaną cebulę. Dodać łyżeczkę mąki i smażyć przez ok. mi, następnie dodać burak, ocet jablkowy, cukier i gotować jeszcze przez 5 min,a na koiec doprawić sol świeżo zmielonym pieprzem. Obsmażyć kelty obu sro. Podawać z zasmażanymi buraczkami orz sosem jogurtowo-ziołowym.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka DINO - Gazetka 39 / 2024 25 wrz, 2024 - 1 paź, 2024
DINO - Gazetka 39 / 2024
25 wrz, 2024 - 1 paź, 2024
Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 30.09 DO 2.10 30 wrz, 2024 - 2 paź, 2024
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 30.09 DO 2.10
30 wrz, 2024 - 2 paź, 2024
Gazetka Kaufland - Barek Kauflandu 19 wrz, 2024 - 2 paź, 2024
Kaufland - Barek Kauflandu
19 wrz, 2024 - 2 paź, 2024
Gazetka Super-Pharm - W barwach jesieni 12 wrz, 2024 - 6 paź, 2024
Super-Pharm - W barwach jesieni
12 wrz, 2024 - 6 paź, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy