Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 23

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 17.06 do 01.07 - Strona nr 7

Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

ANTIPASTI ditello tonnato (Cielęcina z s03em tuńczykowym) SKŁADNIKI * Udziec cielęcy frykando 600 g * Marchew 1 szt. * Seler naciowy 2 łodygi * Cebula 1 szt. SOS: * Tuńczyk w kawałkach w oleju 500 g * Kapary 30 g * Anchois 7-8 filecików * Ogórek konserwowy 1 szt. * Jajka na twardo 2 szt. * Majonez 30 g DEKORACJA: * Kapary - kilka sztuk * Kiełki * Ser Parmigiano Reggiano 20 g ON. Piemont PRZYGOTOWANIE 1. Udziec zawijamy sznurkiem podobnie jak roladę, wkłuwamy w niego termometr i wkładamy do wody z selerem, marchwią oraz cebulą pokrojonymi w grubszą kostkę. 2. Gotujemy do uzyskania temperatury 539C w środku mięsa, a następnie studzimy i kroimy na cieniutkie plastry. 3. W blenderze rozdrabniamy wszystkie składniki na sos i miksujemy do uzyskania kremowej konsystencji. 4. Plasterki cielęciny polewamy tuńczykowym sosem, dekorujemy kaparami i startym parmezanem. ITALIA NA TALERZU z

Najnowsze gazetki

ANTIPASTI ditello tonnato (Cielęcina z s03em tuńczykowym) SKŁADNIKI * Udziec cielęcy frykando 600 g * Marchew 1 szt. * Seler naciowy 2 łodygi * Cebula 1 szt. SOS: * Tuńczyk w kawałkach w oleju 500 g * Kapary 30 g * Anchois 7-8 filecików * Ogórek konserwowy 1 szt. * Jajka na twardo 2 szt. * Majonez 30 g DEKORACJA: * Kapary - kilka sztuk * Kiełki * Ser Parmigiano Reggiano 20 g ON. Piemont PRZYGOTOWANIE 1. Udziec zawijamy sznurkiem podobnie jak roladę, wkłuwamy w niego termometr i wkładamy do wody z selerem, marchwią oraz cebulą pokrojonymi w grubszą kostkę. 2. Gotujemy do uzyskania temperatury 539C w środku mięsa, a następnie studzimy i kroimy na cieniutkie plastry. 3. W blenderze rozdrabniamy wszystkie składniki na sos i miksujemy do uzyskania kremowej konsystencji. 4. Plasterki cielęciny polewamy tuńczykowym sosem, dekorujemy kaparami i startym parmezanem. ITALIA NA TALERZU z
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Aldi - Aldi 4 lis, 2024 - 16 lis, 2024
Aldi - Aldi
4 lis, 2024 - 16 lis, 2024
Gazetka Lidl - KARTA WIN 28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Lidl - KARTA WIN
28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 15 lis, 2024 - 16 lis, 2024
Aldi - Aldi
15 lis, 2024 - 16 lis, 2024
Gazetka Biedronka - Ebook - Niemarnowanie żywności 2024 - Gazetka - Biedronka.pl 20 wrz, 2024 - 20 gru, 2024
Biedronka - Ebook - Niemarnowanie żywności 2024 - Gazetka - Biedronka.pl
20 wrz, 2024 - 20 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy