Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 8

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 20.09 do 20.12 - Strona nr 14

Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Gazetka Biedronka 20.09.2024 - 20.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

CURRY Z KURCZAKA Z ROSOŁU ŁUKASZ BUDZIK OBIAD © |101|3 60 min 5 porcji łatwy Sokal |pojomeośąj | 7 SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: « 1 kurczak gotowany (ew. 4 udka) 1. Gotowanego kurczaka obierz dokładnie z mięsa, Kraina Mięs a następnie porozgniataj na mniejsze kawałki. Odstaw. + 1 cebula 2. Cebulę oraz czosnek obierz i pokrój w kostkę. Zeszklij * 3 ząbki czosnku cebulę na gorącej patelni bądź woku. * 1 por 3. Pora dokładnie umyj, odetnij liście i zachowaj je do * 1 kapusta pak choi kolejnego wywaru. Białą część pokrój po skosie. + 250 ml ekstraktu z miąższu kokosa Dokładnie tak samo przygotuj kapustę pak choi. + 50 ml sosu sojowego 4. Dodaj warzywa do cebuli i smaż na dużym ogniu. Dorzuć + 1 łyżeczka imbiru mięso z kurczaka, całość wymieszaj i smaż dalej. Po + ok.1l rosołu około 3 minutach wlej rosół i ekstrakt z kokosa, dodaj » 3 łyżki zielonej pasty curry imbir, posiekany wcześniej czosnek, sos sojowy oraz + 3 łyżki oleju do smażenia Wybornego pastę curry (zielona jest dość ostra, ale możesz użyć też » pęczek świeżej kolendry Vital Fresh czerwonej bądź żółtej). Całość gotuj na wolnym ogniu do + sól, pieprz zagęszczenia się sosu. Gdy jest już gęstszy, ale jeszcze lejący, dodaj pieprz do smaku. Możesz dolać jeszcze trochę sosu sojowego i odrobinę oleju sezamowego. 5. Podawaj w misce z ryżem basmati lub jaśminowym. Udekoruj dużą porcją kolendry. Ugotowane mięso możesz z powodzeniem zamrażać i w ten sposób przedłużyć jego życie — sprawdź w artykule na kolejnych stronach zalecane okresy przechowywania! 23) 14 | NIEMARNOWANIE ŻYWNOŚCI

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
CURRY Z KURCZAKA Z ROSOŁU ŁUKASZ BUDZIK OBIAD © |101|3 60 min 5 porcji łatwy Sokal |pojomeośąj | 7 SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: « 1 kurczak gotowany (ew. 4 udka) 1. Gotowanego kurczaka obierz dokładnie z mięsa, Kraina Mięs a następnie porozgniataj na mniejsze kawałki. Odstaw. + 1 cebula 2. Cebulę oraz czosnek obierz i pokrój w kostkę. Zeszklij * 3 ząbki czosnku cebulę na gorącej patelni bądź woku. * 1 por 3. Pora dokładnie umyj, odetnij liście i zachowaj je do * 1 kapusta pak choi kolejnego wywaru. Białą część pokrój po skosie. + 250 ml ekstraktu z miąższu kokosa Dokładnie tak samo przygotuj kapustę pak choi. + 50 ml sosu sojowego 4. Dodaj warzywa do cebuli i smaż na dużym ogniu. Dorzuć + 1 łyżeczka imbiru mięso z kurczaka, całość wymieszaj i smaż dalej. Po + ok.1l rosołu około 3 minutach wlej rosół i ekstrakt z kokosa, dodaj » 3 łyżki zielonej pasty curry imbir, posiekany wcześniej czosnek, sos sojowy oraz + 3 łyżki oleju do smażenia Wybornego pastę curry (zielona jest dość ostra, ale możesz użyć też » pęczek świeżej kolendry Vital Fresh czerwonej bądź żółtej). Całość gotuj na wolnym ogniu do + sól, pieprz zagęszczenia się sosu. Gdy jest już gęstszy, ale jeszcze lejący, dodaj pieprz do smaku. Możesz dolać jeszcze trochę sosu sojowego i odrobinę oleju sezamowego. 5. Podawaj w misce z ryżem basmati lub jaśminowym. Udekoruj dużą porcją kolendry. Ugotowane mięso możesz z powodzeniem zamrażać i w ten sposób przedłużyć jego życie — sprawdź w artykule na kolejnych stronach zalecane okresy przechowywania! 23) 14 | NIEMARNOWANIE ŻYWNOŚCI
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 22 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Aldi - Aldi
22 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 4 sty, 2025 - 4 sty, 2025
Aldi - Aldi
4 sty, 2025 - 4 sty, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 17 gru, 2024 - 19 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
17 gru, 2024 - 19 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy