Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 6

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 14.06 do 21.06 - Strona nr 7

Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

GAZPACHO POMIDOROWO- -PAPRYKOWE Z FASOLĄ sań sza ALICJA ROKICKA CIO |< 40 mr 3 gorqe wy SKŁADNIKI: + lczerwoma cebua * lczerwona papryka * 1średnia papryczka hi * 2 ząbki czosnku + 6 pomidorów + 2 łyżeczki oregano + Ałyżki oliwy z oliwek Gallo + sól pieprz + 300g ugctowanej bołej fasok * | pęczek kolendry Vital fresh + lściez | pęczka rzodkiewki * | pęczek pietruszki + soki kóńa z Tlimonki * szczypta cukru ao ido LDLENORE Katerda Vai Fresh KOLACJA (waa] fa pac ate somk|( 5 |] 1 1 ? EIZECAKZE e) B©GG PRZYGOTOWANIE: 1. Cebulę przetną na pół i obierz. Paprykę przetnij na pół i usuń gniazdo nasienne. Połóż na grillu cebulę paprykę papryczkę chili oraz obrone ząbki czosnku i pomidory. 2. Griluj tak długo, aż na warzywach pojawią się czome paski. Następnie obierz pomidory i papryki. 3. Przenieś worzywa do miski, dodaj I łyżeczkę oregano, czosnek i zacznij blendować. Do smaku dodaj 2 łyżki oliwy oraz sÓl i pieprz. 4. Do osobnej miski włóż fasolę, skrop ją oiwąi posyp pozostałym oregano. Wymieszaj iprzenieś na blochę do pieczenio. Piecz w 200'C przez 15 minut. Fasolę możesz również zgńillować, aż zrobi się chrupiącai rumiana. 5. Zioła bardzo drobno posiekaj i przesyp do miseczki. Dodaj do nich skórkę i sok z limonki. Następnie polej oliwą. dopraw cukrem, solą i pieprzem. Wymieszaj. 6. Gazpocho podawaj z fasolg i ziołową saksy. Kolendrę można wykorzystać jako aromatyczny dodatek do sałatek, guacamole czy salsy. Idealnie pasuje również do dań azjatyckich, np. curry. 7 | GRILL

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
GAZPACHO POMIDOROWO- -PAPRYKOWE Z FASOLĄ sań sza ALICJA ROKICKA CIO |< 40 mr 3 gorqe wy SKŁADNIKI: + lczerwoma cebua * lczerwona papryka * 1średnia papryczka hi * 2 ząbki czosnku + 6 pomidorów + 2 łyżeczki oregano + Ałyżki oliwy z oliwek Gallo + sól pieprz + 300g ugctowanej bołej fasok * | pęczek kolendry Vital fresh + lściez | pęczka rzodkiewki * | pęczek pietruszki + soki kóńa z Tlimonki * szczypta cukru ao ido LDLENORE Katerda Vai Fresh KOLACJA (waa] fa pac ate somk|( 5 |] 1 1 ? EIZECAKZE e) B©GG PRZYGOTOWANIE: 1. Cebulę przetną na pół i obierz. Paprykę przetnij na pół i usuń gniazdo nasienne. Połóż na grillu cebulę paprykę papryczkę chili oraz obrone ząbki czosnku i pomidory. 2. Griluj tak długo, aż na warzywach pojawią się czome paski. Następnie obierz pomidory i papryki. 3. Przenieś worzywa do miski, dodaj I łyżeczkę oregano, czosnek i zacznij blendować. Do smaku dodaj 2 łyżki oliwy oraz sÓl i pieprz. 4. Do osobnej miski włóż fasolę, skrop ją oiwąi posyp pozostałym oregano. Wymieszaj iprzenieś na blochę do pieczenio. Piecz w 200'C przez 15 minut. Fasolę możesz również zgńillować, aż zrobi się chrupiącai rumiana. 5. Zioła bardzo drobno posiekaj i przesyp do miseczki. Dodaj do nich skórkę i sok z limonki. Następnie polej oliwą. dopraw cukrem, solą i pieprzem. Wymieszaj. 6. Gazpocho podawaj z fasolg i ziołową saksy. Kolendrę można wykorzystać jako aromatyczny dodatek do sałatek, guacamole czy salsy. Idealnie pasuje również do dań azjatyckich, np. curry. 7 | GRILL
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Auchan Gazetka 27 cze, 2024 - 3 lip, 2024
Auchan Gazetka
27 cze, 2024 - 3 lip, 2024
Gazetka Tchibo - Sen Nocy Letniej 11 cze, 2024 - 13 lip, 2024
Tchibo - Sen Nocy Letniej
11 cze, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 24 cze, 2024 - 30 cze, 2024
Aldi - Aldi
24 cze, 2024 - 30 cze, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 1 lip, 2024 - 6 lip, 2024
Aldi - Aldi
1 lip, 2024 - 6 lip, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy