Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka E. Leclerc - Boże Narodzenie - Ważna od 12.12 do 23.12 - Strona nr 12

Reklama
Reklama
Reklama

Gazetka E. Leclerc 12.12.2023 - 23.12.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

[ TABLIER Sare Mąka pszenna uniwersalna typ 650 1kg Stopień trudności: średni Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: 30 minut Wegański: nie Składniki na dressing: * 1 łyżeczka miodu Nid dAbeille * 1 łyżeczka musztardy Rustica * Z łyżki octu z czerwonego wina Rustica * % szklanki oliwy z oliwek Rustica + sól, pieprz Składniki na ser kozi: , * | opakowanie sera koziego Les Croises . kM mąki uniwersalnej Tablier Blanc * 1 jajko ć y szklanki sezamu Tablier Blanc * oliwa z oliwek do smażenia Rustica Składniki sałatki: * 150 g szpinaku świeżego Notre Jardin * 2 jabłka * % szklanki żurawiny Tablier Blanc * | czerwona cebula * % szklanki płatków migdałów Tablier Blanc Sposób przygotowania: Przygotować dressing: wszystkie składniki na dressing dokładnie wymieszać, przyprawić solą i pieprzem. Przygotować ser kozi: Ser pokroić na plasterki. Każdy kawałek sera obtoczyć w mące, a następnie w roztrzepanym jajku. Obtoczyć w sezamie. Smażyć partiami w małym ga na oliwie z oliwek, z obu stron na rumiany kolor. kładanie sałatki: Płatki migdałów uprażyć na wyj patelni. Na Ao talerzu przygotować składniki sałatki: ułożyć szpinak, plasterki jabłek, plasterki cebuli, posypać żurawiną i prażonymi migdałami. Wyłożyć usmażone serki i skropić sosem. Od razu serwować. Nasiona sezamu Ser kozi w kostkach 1509 EE cena za 1 kg =73,27 cena za 1 kg = 24,45

Najnowsze gazetki

Reklama
[ TABLIER Sare Mąka pszenna uniwersalna typ 650 1kg Stopień trudności: średni Liczba porcji: 4 Czas przygotowania: 30 minut Wegański: nie Składniki na dressing: * 1 łyżeczka miodu Nid dAbeille * 1 łyżeczka musztardy Rustica * Z łyżki octu z czerwonego wina Rustica * % szklanki oliwy z oliwek Rustica + sól, pieprz Składniki na ser kozi: , * | opakowanie sera koziego Les Croises . kM mąki uniwersalnej Tablier Blanc * 1 jajko ć y szklanki sezamu Tablier Blanc * oliwa z oliwek do smażenia Rustica Składniki sałatki: * 150 g szpinaku świeżego Notre Jardin * 2 jabłka * % szklanki żurawiny Tablier Blanc * | czerwona cebula * % szklanki płatków migdałów Tablier Blanc Sposób przygotowania: Przygotować dressing: wszystkie składniki na dressing dokładnie wymieszać, przyprawić solą i pieprzem. Przygotować ser kozi: Ser pokroić na plasterki. Każdy kawałek sera obtoczyć w mące, a następnie w roztrzepanym jajku. Obtoczyć w sezamie. Smażyć partiami w małym ga na oliwie z oliwek, z obu stron na rumiany kolor. kładanie sałatki: Płatki migdałów uprażyć na wyj patelni. Na Ao talerzu przygotować składniki sałatki: ułożyć szpinak, plasterki jabłek, plasterki cebuli, posypać żurawiną i prażonymi migdałami. Wyłożyć usmażone serki i skropić sosem. Od razu serwować. Nasiona sezamu Ser kozi w kostkach 1509 EE cena za 1 kg =73,27 cena za 1 kg = 24,45
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy