Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 21

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 01.04 do 30.06 - Strona nr 58

Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

z miodem hibiskusowym, solonymi orzechami i konfiturą z szalotki SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Miód z hibiskusem łączymy w worku i pakujemy próżniowo. Go- tujemy w temp. 65*C przez 3 godz. aż hibiskus uwolni kolor, smak i aromatu 2. Nerkowce mieszamy z solą i wrzucamy na patelnię. Rozgrzewa- my, poruszając co jakiś czas patelnią. Gdy orzechy się zrumienią, usuwamy dokładnie sól, przesiewając na durszlaku. 3. Szalotki kroimy w piórka. Rozgrzewamy na patelni masło i pod- Ssmażamy na nim czosnek pokrojony w plasterki. Dodajemy szalotkę i dusimy na wolnym ogniu. Pod koniec dodajemy tymianek, ocet, miód i doprawiamy solą do smaku. 4. Kroimy masło w kostkę i łączymy wszystkie składniki oprócz maku. Wyrabiamy w robocie planetarnym jednolite ciasto, dzielimy je na mniejsze porcje, zawijamy w folię i wstawiamy do lodówki na 1 godz. Po tym czasie rozwałkowujemy cienko ciasto, oprószamy makiem, na koniec wgniatając mak w placek, aby dobrze się przy- kleił. Wycinamy rąby 5x5 cm. Pieczemy w 180*C przez 10-15 min aż się zarumienią. SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI 58

Najnowsze gazetki

z miodem hibiskusowym, solonymi orzechami i konfiturą z szalotki SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Miód z hibiskusem łączymy w worku i pakujemy próżniowo. Go- tujemy w temp. 65*C przez 3 godz. aż hibiskus uwolni kolor, smak i aromatu 2. Nerkowce mieszamy z solą i wrzucamy na patelnię. Rozgrzewa- my, poruszając co jakiś czas patelnią. Gdy orzechy się zrumienią, usuwamy dokładnie sól, przesiewając na durszlaku. 3. Szalotki kroimy w piórka. Rozgrzewamy na patelni masło i pod- Ssmażamy na nim czosnek pokrojony w plasterki. Dodajemy szalotkę i dusimy na wolnym ogniu. Pod koniec dodajemy tymianek, ocet, miód i doprawiamy solą do smaku. 4. Kroimy masło w kostkę i łączymy wszystkie składniki oprócz maku. Wyrabiamy w robocie planetarnym jednolite ciasto, dzielimy je na mniejsze porcje, zawijamy w folię i wstawiamy do lodówki na 1 godz. Po tym czasie rozwałkowujemy cienko ciasto, oprószamy makiem, na koniec wgniatając mak w placek, aby dobrze się przy- kleił. Wycinamy rąby 5x5 cm. Pieczemy w 180*C przez 10-15 min aż się zarumienią. SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI 58
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Kaufland - Barek Kauflandu 19 wrz, 2024 - 2 paź, 2024
Kaufland - Barek Kauflandu
19 wrz, 2024 - 2 paź, 2024
Gazetka Kaufland - Gazetka tygodnia 26 wrz, 2024 - 2 paź, 2024
Kaufland - Gazetka tygodnia
26 wrz, 2024 - 2 paź, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 30 wrz, 2024 - 5 paź, 2024
Aldi - Aldi
30 wrz, 2024 - 5 paź, 2024
Gazetka Super-Pharm - SUPER Trendy 21 mar, 2024 - 30 wrz, 2024
Super-Pharm - SUPER Trendy
21 mar, 2024 - 30 wrz, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy