Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Netto Gazetki promocyjne
Netto
Najnowsze gazetki 4

Aktualna gazetka Netto - Ważna od 14.11 do 19.11 - Strona nr 12

Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Reklama
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

12 Od poniedziałku 14.11 do soboty 19.11.2022 POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW KUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! POZNAJ PRZEPIS NA: TAGLIATELLE Z ŁOSOSIEM, CHORIZO I GORGONZOLĄ PABIANICEQ SKŁADNIKI NA 2 PORCJE PRZYGOTOWANIE * 250 g łososia atlantyckiego Łososia myjemy, osuszamy papryką i zalewamy całość śmietaną. Port Netto + sól + pieprz mielony Bolinero + 3 ząbki czosnku - bazylia świeża Z Zieleniaka + 100 ml oleju z rozmarynem, oregano i bazylią * 1cebula * 50 g chorizo Sarta Picante Bell - 50 g pomidorów suszonych - papryka wędzona mielona - 200 g śmietany 30% Miletto + 50 g gorgonzoli Fellino * 200 g makaronu tagliatelle Premieur - 40 g orzechów nerkowca Sereno papierowym ręcznikiem i posypujemy solą oraz pieprzem. Ząbek czosnku i kilka liści świeżej bazylii drobno siekamy i mieszamy z 50 ml oleju. Łososia nacieramy marynatą i odkładamy do lodówki na 30 minut. Na patelni rozgrzewamy 50 ml oleju i podsmażamy na nim pokrojoną w kostkę cebulę, posiekane dwa ząbki czosnku i plastry chorizo. Dodajemy pokrojone suszone pomidory, doprawiamy wędzoną PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA KUCHNI DARIUSZA STANISZEWSKIEGO Z RESTAURACJI OSADA RYBACKA SERECZYN Następnie w sosie roztapiamy gorgonzolę, mieszamy go aż do zgęstnienia i doprawiamy solą oraz pieprzem. W międzyczasie gotujemy makaron (zgodnie z instrukcją), a łososia pieczemy w 180*”C przez 10 minut. Na talerz wykładamy odcedzony i połączony z sosem makaron oraz upieczonego łososia. Danie posypujemy siekanymi orzechami nerkowca i bazylią. Smacznego! s A OSADA RYBACKA SERECZYN W PABIANICACH Łosoś atlantycki Port Netto 2*125g 4 Makaron SES Ukg 18;49 tagliatelle Premieur 16,49 400 g 14,98/1kg 5,99

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
 
 
 
 
 
12 Od poniedziałku 14.11 do soboty 19.11.2022 POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW KUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! POZNAJ PRZEPIS NA: TAGLIATELLE Z ŁOSOSIEM, CHORIZO I GORGONZOLĄ PABIANICEQ SKŁADNIKI NA 2 PORCJE PRZYGOTOWANIE * 250 g łososia atlantyckiego Łososia myjemy, osuszamy papryką i zalewamy całość śmietaną. Port Netto + sól + pieprz mielony Bolinero + 3 ząbki czosnku - bazylia świeża Z Zieleniaka + 100 ml oleju z rozmarynem, oregano i bazylią * 1cebula * 50 g chorizo Sarta Picante Bell - 50 g pomidorów suszonych - papryka wędzona mielona - 200 g śmietany 30% Miletto + 50 g gorgonzoli Fellino * 200 g makaronu tagliatelle Premieur - 40 g orzechów nerkowca Sereno papierowym ręcznikiem i posypujemy solą oraz pieprzem. Ząbek czosnku i kilka liści świeżej bazylii drobno siekamy i mieszamy z 50 ml oleju. Łososia nacieramy marynatą i odkładamy do lodówki na 30 minut. Na patelni rozgrzewamy 50 ml oleju i podsmażamy na nim pokrojoną w kostkę cebulę, posiekane dwa ząbki czosnku i plastry chorizo. Dodajemy pokrojone suszone pomidory, doprawiamy wędzoną PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA KUCHNI DARIUSZA STANISZEWSKIEGO Z RESTAURACJI OSADA RYBACKA SERECZYN Następnie w sosie roztapiamy gorgonzolę, mieszamy go aż do zgęstnienia i doprawiamy solą oraz pieprzem. W międzyczasie gotujemy makaron (zgodnie z instrukcją), a łososia pieczemy w 180*”C przez 10 minut. Na talerz wykładamy odcedzony i połączony z sosem makaron oraz upieczonego łososia. Danie posypujemy siekanymi orzechami nerkowca i bazylią. Smacznego! s A OSADA RYBACKA SERECZYN W PABIANICACH Łosoś atlantycki Port Netto 2*125g 4 Makaron SES Ukg 18;49 tagliatelle Premieur 16,49 400 g 14,98/1kg 5,99
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 4.07 DO 6.07 4 lip, 2024 - 6 lip, 2024
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 4.07 DO 6.07
4 lip, 2024 - 6 lip, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 1 lip, 2024 - 6 lip, 2024
Aldi - Aldi
1 lip, 2024 - 6 lip, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 8 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Aldi - Aldi
8 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 30 cze, 2024 - 6 lip, 2024
Aldi - Aldi
30 cze, 2024 - 6 lip, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy