Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Społem - Ważna od 20.12 do 02.01 - Strona nr 10

Reklama

Reklama
Reklama

Gazetka Społem 20.12.2022 - 02.01.2023


Reklama



Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

Jyś5 40-759 Przypr. d/mięs Sos łowicz WINIARY Przypr. vegeta 759 wybrany asortyment 26,50-31,80 zł/kg zag P g UNILEVER POLSKA 500g PODRAVKA KOSTRZYN 39,87 zł/kg cena regularna: (5,0) 25,20 zł/kg 5 AGROSNOVA g 13,18 zł/kg Dy49 TORTELLINI DAŃ ÓKE WA sA, © wy TORTILLA a 9 z mięsem są — z Smak polskiej Smak polskiej — EŻ tradycji tradycji q IE! w" z — a REM ł Tortellini Placki/ tortille Uszka z soczewicą 240-2489 500g 250g óć DAN CAKE MATEO Sonny =": 3,! 29 20,12 zł/kc 14,98 zł/kt Ś dk 15,96 zł/kg Sałatka z tortellini, szynką i szczypiorkiem 1. Tortellini ugotować zgodnie z przepisem Składniki dla 8 por na opakowaniu. * 25 dkg tortellini * 15 dkg sera żółtego * puszka kukurydzy * 25 dkg szynki w kawałku * | papryka * mały pęczek szczypiorku 2. Ser, szynkę i paprykę pokroić w kostkę. Szczypiorek drobno pokroić a kukurydzę odcedzić z zalewy. Dodać wszystko do miski ze przestudzonym tortellini. 3. Czosnek przecisnąć przez praskę, wymieszać z majonezem i śmietaną. Sos: * 4 łyżki majonezu * 1 łyżka śmietany * 2 ząbki czosnku * sól, pieprz Przyprawić do smaku solą i pieprzem. 4. Do sałatki dodać sos, delikatnie wymieszać. 5. Odstawić sałatkę do lodówki na 2 godziny by przeszła smakiem. Znajdź nas na: ©) spolem_kielce IDO JETCTASTCA

Najnowsze gazetki

Reklama
Jyś5 40-759 Przypr. d/mięs Sos łowicz WINIARY Przypr. vegeta 759 wybrany asortyment 26,50-31,80 zł/kg zag P g UNILEVER POLSKA 500g PODRAVKA KOSTRZYN 39,87 zł/kg cena regularna: (5,0) 25,20 zł/kg 5 AGROSNOVA g 13,18 zł/kg Dy49 TORTELLINI DAŃ ÓKE WA sA, © wy TORTILLA a 9 z mięsem są — z Smak polskiej Smak polskiej — EŻ tradycji tradycji q IE! w" z — a REM ł Tortellini Placki/ tortille Uszka z soczewicą 240-2489 500g 250g óć DAN CAKE MATEO Sonny =": 3,! 29 20,12 zł/kc 14,98 zł/kt Ś dk 15,96 zł/kg Sałatka z tortellini, szynką i szczypiorkiem 1. Tortellini ugotować zgodnie z przepisem Składniki dla 8 por na opakowaniu. * 25 dkg tortellini * 15 dkg sera żółtego * puszka kukurydzy * 25 dkg szynki w kawałku * | papryka * mały pęczek szczypiorku 2. Ser, szynkę i paprykę pokroić w kostkę. Szczypiorek drobno pokroić a kukurydzę odcedzić z zalewy. Dodać wszystko do miski ze przestudzonym tortellini. 3. Czosnek przecisnąć przez praskę, wymieszać z majonezem i śmietaną. Sos: * 4 łyżki majonezu * 1 łyżka śmietany * 2 ząbki czosnku * sól, pieprz Przyprawić do smaku solą i pieprzem. 4. Do sałatki dodać sos, delikatnie wymieszać. 5. Odstawić sałatkę do lodówki na 2 godziny by przeszła smakiem. Znajdź nas na: ©) spolem_kielce IDO JETCTASTCA
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy