Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 01.05 do 01.09 - Strona nr 37

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Biedronka 01.05.2023 - 01.09.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

SOCZEWICOWA KOFTA Z SOSEM (z) ZIOŁOWYM NA BAZIE JOGURTU O) ALICJA ROKICKA SJE SKŁADNIKI: + | cebula + 3 ząbki czosnku * 2 łyżki posiekanej natki pietruszki SOS: + 150 ml Oatjogu klasycznego Go Vege * ok z Vicytryny * 2 łyżki posiekanej mięty Vital Fresh + 2 łyżki posiekanej natki pietruszki + szczypta sok podpiec na g jako do KOLACJA 80 PRZYGOTOWANIE: 1. r Bardzo drobno posiekaną cebulę podsmaż z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Kiedy cebula się zezłoci, dodaj posiekane pieczarki. Poczekaj, aż grzyby puszczą wodę. Dodaj przyprawy i smaż jeszcze ok. 30 sekund. . Soczewicę umieść w misce, dodaj pieczarki z cebulą i zblenduj. Powinna wyjść gęsta masa. Dopraw ją solą i dodaj posiekaną pietruszkę (jeśli masa jest bardzo mokra, dodaj mękę z ciecierzycy lub bułkę tartą). Formuj podłużne kofty i nabsj je na patyczki do szaszłyków. Grilluj na tacce lub smaż na patelni grillowej. „. Przygotuj sos: w miseczce połącz Oatjogu z sokiem z cytryny. Dodaj bardzo drobno posiekane zioła. Dopraw solą. AU OE CLA] 37 | GRILL

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
SOCZEWICOWA KOFTA Z SOSEM (z) ZIOŁOWYM NA BAZIE JOGURTU O) ALICJA ROKICKA SJE SKŁADNIKI: + | cebula + 3 ząbki czosnku * 2 łyżki posiekanej natki pietruszki SOS: + 150 ml Oatjogu klasycznego Go Vege * ok z Vicytryny * 2 łyżki posiekanej mięty Vital Fresh + 2 łyżki posiekanej natki pietruszki + szczypta sok podpiec na g jako do KOLACJA 80 PRZYGOTOWANIE: 1. r Bardzo drobno posiekaną cebulę podsmaż z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Kiedy cebula się zezłoci, dodaj posiekane pieczarki. Poczekaj, aż grzyby puszczą wodę. Dodaj przyprawy i smaż jeszcze ok. 30 sekund. . Soczewicę umieść w misce, dodaj pieczarki z cebulą i zblenduj. Powinna wyjść gęsta masa. Dopraw ją solą i dodaj posiekaną pietruszkę (jeśli masa jest bardzo mokra, dodaj mękę z ciecierzycy lub bułkę tartą). Formuj podłużne kofty i nabsj je na patyczki do szaszłyków. Grilluj na tacce lub smaż na patelni grillowej. „. Przygotuj sos: w miseczce połącz Oatjogu z sokiem z cytryny. Dodaj bardzo drobno posiekane zioła. Dopraw solą. AU OE CLA] 37 | GRILL
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy