Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 14.06 do 21.06 - Strona nr 19

Reklama
Reklama
Reklama

Gazetka Biedronka 14.06.2024 - 21.06.2024


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

BISZKORyy PISTACJOWE TIRAMISU Z MALINAMI ADRIANA MARCZEWSKA +0 rac C | 3 porqi | SKŁADNIKI: + 4 jaja Moja Kuńa, rozmiar M + 100 gcukru * | łyżeczka pasty waniliowej + 400 g serka moscarpone Dei kate + 200 mlśmietanki UHT 36% Mieczna Dolina + 50mlwina marsals lub likieru amsretto DESER 8 meczet: w, Umejaie | "IJ PRZYGOTOWANIE: * WOgkremu 1. Oddzielbiałka od żókek. Żółtka ubi z cukrem pistacjowego Gusto oraz postą wandiową na biały kogel-mogel. Bello lub 100 g pistacji Ubiojęc, powoli dodawaj serek mascarpone, bez łupinek BskaD'Or anastępnie schłodzony śmietankę. + lopakowanie 2. Kiedy krem zgęstnieje, dodaj wino lub likier oraz biszkoptów pastę pistacjową lub drobno posielane 100 g deserowych Bonitki póstacji. Dokładnie wymieszaj. + 200 mi zaparzonej 3. Wkieliszkoch lub miseczkach uklodaj ra kawy Cafed' Or przemian: namoczone w kawie biszkopty, krem + 200 g malin pstacjowy, maliny iponownie krem pistacjowy. + 5$0gpisteji bezłupinek 4. Odstawdeser do lodówki nakika godzin, BkaD'Or anajlepiej ra całą noc. Przed podaniem udekoruj goposiekanymi pistacjami. P| GRILL

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
BISZKORyy PISTACJOWE TIRAMISU Z MALINAMI ADRIANA MARCZEWSKA +0 rac C | 3 porqi | SKŁADNIKI: + 4 jaja Moja Kuńa, rozmiar M + 100 gcukru * | łyżeczka pasty waniliowej + 400 g serka moscarpone Dei kate + 200 mlśmietanki UHT 36% Mieczna Dolina + 50mlwina marsals lub likieru amsretto DESER 8 meczet: w, Umejaie | "IJ PRZYGOTOWANIE: * WOgkremu 1. Oddzielbiałka od żókek. Żółtka ubi z cukrem pistacjowego Gusto oraz postą wandiową na biały kogel-mogel. Bello lub 100 g pistacji Ubiojęc, powoli dodawaj serek mascarpone, bez łupinek BskaD'Or anastępnie schłodzony śmietankę. + lopakowanie 2. Kiedy krem zgęstnieje, dodaj wino lub likier oraz biszkoptów pastę pistacjową lub drobno posielane 100 g deserowych Bonitki póstacji. Dokładnie wymieszaj. + 200 mi zaparzonej 3. Wkieliszkoch lub miseczkach uklodaj ra kawy Cafed' Or przemian: namoczone w kawie biszkopty, krem + 200 g malin pstacjowy, maliny iponownie krem pistacjowy. + 5$0gpisteji bezłupinek 4. Odstawdeser do lodówki nakika godzin, BkaD'Or anajlepiej ra całą noc. Przed podaniem udekoruj goposiekanymi pistacjami. P| GRILL
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy