Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 6

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 17.10 do 24.10 - Strona nr 18

Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Reklama

Produkty w tej gazetce

DESER MADELELNES AU CHOCO wdfaede = *yy" vy W" Porcja dla 2 osób Czas przygotowania: 15 minut SKŁADNIKI: + 6 szt. magdalenek „Dólice Gavlois" * | łyżka drobno posiekanych orzechów * 100 g gorzkiej czekolady 70% kakao laskowych * 100 g białej czekolady OZN TELWIN * 1 łyżka drobno posiekanych pistacji Przygotowanie: Rozpuść osobno obydwa rodzaje czekolad w kąpieli wodnej. Magdalenki zanurz z jednej strony w czekoladzie gorzkiej, odsącz i odłóż na talerzu, czekoladową stroną do góry. Posyp od razu orzechami. Włóż do lodówki na 10-15 minut, aby czekolada ostygła. Wyciągnij z lodówki i polej magdalenki rozpuszczoną białą czekoladą. Posyp od razu pudrem z liofilizowanych malin. Serwuj od razu lub odstaw do całkowitego ostudzenie. BON APPÓTT!

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
DESER MADELELNES AU CHOCO wdfaede = *yy" vy W" Porcja dla 2 osób Czas przygotowania: 15 minut SKŁADNIKI: + 6 szt. magdalenek „Dólice Gavlois" * | łyżka drobno posiekanych orzechów * 100 g gorzkiej czekolady 70% kakao laskowych * 100 g białej czekolady OZN TELWIN * 1 łyżka drobno posiekanych pistacji Przygotowanie: Rozpuść osobno obydwa rodzaje czekolad w kąpieli wodnej. Magdalenki zanurz z jednej strony w czekoladzie gorzkiej, odsącz i odłóż na talerzu, czekoladową stroną do góry. Posyp od razu orzechami. Włóż do lodówki na 10-15 minut, aby czekolada ostygła. Wyciągnij z lodówki i polej magdalenki rozpuszczoną białą czekoladą. Posyp od razu pudrem z liofilizowanych malin. Serwuj od razu lub odstaw do całkowitego ostudzenie. BON APPÓTT!
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 28 gru, 2024 - 28 gru, 2024
Aldi - Aldi
28 gru, 2024 - 28 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 27 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Aldi - Aldi
27 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 4 sty, 2025 - 4 sty, 2025
Aldi - Aldi
4 sty, 2025 - 4 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy