Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Arhelan Gazetki promocyjne
Arhelan
Najnowsze gazetki 0

Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 12.12 do 08.01 - Strona nr 2

Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

Sadki 1 |wody, 200 g włoszczyzny, 1 liść laurowy, 400 g buraków czerwonych, 3 ziarnka ziela angielskiego, 3 ząbki czosnku, 150 ml zakwasu barszczu czerwonego, sól, pieprz, majeranek, 1 opakowanie gotowych uszek. om Włoszczyznę i czerwone buraki drobno pokrój. Zalej wodą. Gotuj przez około 90 minut z dodatkiem liścia laurowego, ziela angielskiego, majeranku i soli. Do barszczu możesz również dodać suszone grzyby. Pod koniec gotowania dodaj zakwas barszczu czerwonego i posiekany czosnek. Całość gotuj jeszcze razem przez ok. 5 minut. Gotowe uszka ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Podawaj razem z barszczem.

Najnowsze gazetki

Sadki 1 |wody, 200 g włoszczyzny, 1 liść laurowy, 400 g buraków czerwonych, 3 ziarnka ziela angielskiego, 3 ząbki czosnku, 150 ml zakwasu barszczu czerwonego, sól, pieprz, majeranek, 1 opakowanie gotowych uszek. om Włoszczyznę i czerwone buraki drobno pokrój. Zalej wodą. Gotuj przez około 90 minut z dodatkiem liścia laurowego, ziela angielskiego, majeranku i soli. Do barszczu możesz również dodać suszone grzyby. Pod koniec gotowania dodaj zakwas barszczu czerwonego i posiekany czosnek. Całość gotuj jeszcze razem przez ok. 5 minut. Gotowe uszka ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Podawaj razem z barszczem.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto Gazetka 27 sty, 2025 - 1 lut, 2025
Netto Gazetka
27 sty, 2025 - 1 lut, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 30 sty, 2025 - 1 lut, 2025
Aldi - Aldi
30 sty, 2025 - 1 lut, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 04 21 sty, 2025 - 23 lut, 2025
Tchibo - Tchibo 04
21 sty, 2025 - 23 lut, 2025
Gazetka Biedronka - Biedronkowe oszczędności P oferta od 30.12 - Gazetka - Biedronka.pl 30 gru, 2025 - 6 sty, 2026
Biedronka - Biedronkowe oszczędności P oferta od 30.12 - Gazetka - Biedronka.pl
30 gru, 2025 - 6 sty, 2026

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy