Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Netto Gazetki promocyjne
Netto
Najnowsze gazetki 1

Aktualna gazetka Netto - Ważna od 05.12 do 11.12 - Strona nr 11

Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Reklama
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Gazetka Netto 05.12.2022 - 11.12.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

Od poniedziałku 5.12 do niedzieli 11.12.2022 11 POZNAJ PRZEPIS NA = GRUDZIĄDZ Y ZUPĘ POMORSKĄ/ ZUPĘ KLOPSOWĄ ILOŚĆ PORCJI: 10 SKŁADNIKI * 500 g mięsa mielonego wieprzowego Sztuka Mięsa + 2 duże marchwie z Zieleniaka * 1duża pietruszka z Zieleniaka + 1 mały seler z Zieleniaka + 2 cebule z Zielenial + 5 ząbków czosnku z Zieleniaka + 2łyżki oleju rzepakowego Olllineo + 31 gorącej wody lub wywaru + sól do smaku * pieprz czarny Bolinero do smaku + około 10 g przyprawy do wieprzowiny + 10 kulek ziela angielskiego Bolinero + 6 liści laurowych Bolinero + 70g mąki pszennej Mamone + 400 g śmietany 18% Miletto + około 7 g majeranku Bolinero * 1,5 kg ziemniaków z Zieleniaka lub 2 duże bagietki + kilka łyżek wody gazowanej Netto O PRZYGOTOWANIE Wszystkie warzywa (oprócz ziemniaków) i 4 ząbki czosnku ścieramy na tarce o dużych oczkach i podsmażamy w garnku na lekko złoty kolor. Warzywa zalewamy gorącą wodą, dodajemy ziele angielskie, liście laurowe i gotujemy przez 10 minut. Mięso wyrabiamy ręcznie, dodajemy sól, pieprz, przyprawę do mięsa oraz przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Pod koniec wyrabiania dodajemy kilka łyżek zimnej wody PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA RUCHNI KRYSTIANA GRUSZCZYNSKIEGO Z RESTAURACJI KUCHNIA PEŁNA SMAKÓW W GRUDZIĄDZU Mięso mielone wieprzowe 4 ze schabu Sztuka Mięsa 500 g 19,78/1 kg gazowanej i formujemy małe klopsiki, które wrzucamy do gotujących się warzyw. Wywar gotujemy przez około 15 minut, po czym dodajemy mąkę wymieszaną ze śmietaną i odrobiną zimnej wody. Zupę intensywnie mieszamy do momentu utworzenia gęstej zawiesiny. Całość odstawiamy z ognia, dodajemy przetarty w palcach majeranek i gotowe! Zupę podajemy z ugotowanymi ziemniakami lub pieczywem. Śmietana ukwaszona 18% Miletto 400 g 8,98/1kg 3,59

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Od poniedziałku 5.12 do niedzieli 11.12.2022 11 POZNAJ PRZEPIS NA = GRUDZIĄDZ Y ZUPĘ POMORSKĄ/ ZUPĘ KLOPSOWĄ ILOŚĆ PORCJI: 10 SKŁADNIKI * 500 g mięsa mielonego wieprzowego Sztuka Mięsa + 2 duże marchwie z Zieleniaka * 1duża pietruszka z Zieleniaka + 1 mały seler z Zieleniaka + 2 cebule z Zielenial + 5 ząbków czosnku z Zieleniaka + 2łyżki oleju rzepakowego Olllineo + 31 gorącej wody lub wywaru + sól do smaku * pieprz czarny Bolinero do smaku + około 10 g przyprawy do wieprzowiny + 10 kulek ziela angielskiego Bolinero + 6 liści laurowych Bolinero + 70g mąki pszennej Mamone + 400 g śmietany 18% Miletto + około 7 g majeranku Bolinero * 1,5 kg ziemniaków z Zieleniaka lub 2 duże bagietki + kilka łyżek wody gazowanej Netto O PRZYGOTOWANIE Wszystkie warzywa (oprócz ziemniaków) i 4 ząbki czosnku ścieramy na tarce o dużych oczkach i podsmażamy w garnku na lekko złoty kolor. Warzywa zalewamy gorącą wodą, dodajemy ziele angielskie, liście laurowe i gotujemy przez 10 minut. Mięso wyrabiamy ręcznie, dodajemy sól, pieprz, przyprawę do mięsa oraz przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Pod koniec wyrabiania dodajemy kilka łyżek zimnej wody PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA RUCHNI KRYSTIANA GRUSZCZYNSKIEGO Z RESTAURACJI KUCHNIA PEŁNA SMAKÓW W GRUDZIĄDZU Mięso mielone wieprzowe 4 ze schabu Sztuka Mięsa 500 g 19,78/1 kg gazowanej i formujemy małe klopsiki, które wrzucamy do gotujących się warzyw. Wywar gotujemy przez około 15 minut, po czym dodajemy mąkę wymieszaną ze śmietaną i odrobiną zimnej wody. Zupę intensywnie mieszamy do momentu utworzenia gęstej zawiesiny. Całość odstawiamy z ognia, dodajemy przetarty w palcach majeranek i gotowe! Zupę podajemy z ugotowanymi ziemniakami lub pieczywem. Śmietana ukwaszona 18% Miletto 400 g 8,98/1kg 3,59
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 19 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo - Tchibo
19 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 3 gru, 2024 - 5 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
3 gru, 2024 - 5 sty, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 17 gru, 2024 - 19 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
17 gru, 2024 - 19 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy