Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 8

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 31.10 do 07.11 - Strona nr 9

Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

RUKOLĄ I LICZBA PORCJI: 4 da: 60 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŁATWY Przygotuj: sitko, miski, stolnicę, nieprzywierającą patelnię SKŁADNIKI Piadina sA Farsz * 500 g mąki pszennej. pk * 2 mozzarelle A * 10 gsoli a + * 2 średnie pomidory * 10 g proszku do pieczenia * 200 g szynki Prosciutto di Parma * 250 ml wody gazowanej * 40 grukoli * 30 g smalcu ż » sól, pieprz PRZYGOTOWANIE 1. Wmisce lub na stolnicę przesiej mąkę, dodaj sól, proszek do pieczenia i 1/3 wody. Zacznij wyrabiać ciasto. Dodaj smalec i pozostałą część wody, ciągle wyrabiając ciasto, do otrzymania jednolitej i zwartej konsystencji. Ciasto owiń ściereczką kuchenną i odłóż na 30 minut. W międzyczasie odcedź mozzarelle, pokrój je w plasterki i osusz na kawałku ręcznika papierowego. Ciasto podziel na 8 jednakowych części. Z każdej z nich uformuj kulkę, a następnie rozwałkuj na okrąg o grubości około 3 milimetrów. Uformowane okręgi nakłuj lekko widelcem. Pomidory pokrój na plasterki o grubości 3 milimetrów. Piadinę podsmażaj na rozgrzanej patelni przez 1-2 minuty z każdej strony. Gdy przewrócisz ją na drugą stronę, wyłóż na nią kilka plasterków mozzarelli i pomidora oraz Prosciutto di Parma. © uuR w N Następnie zdejmij patelnię z ognia. Na piadinie ułóż jeszcze rukolę, dopraw solą, pieprzem, oliwą i złóż na pół < PIADINA ROMAGNOLA IGP ALLA RIMINESE * oliwa z oliwek extra vergine Piadina Romagnola IGP alla Riminese Gusto Bello, 360 g 16,08 zł/kg

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
RUKOLĄ I LICZBA PORCJI: 4 da: 60 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŁATWY Przygotuj: sitko, miski, stolnicę, nieprzywierającą patelnię SKŁADNIKI Piadina sA Farsz * 500 g mąki pszennej. pk * 2 mozzarelle A * 10 gsoli a + * 2 średnie pomidory * 10 g proszku do pieczenia * 200 g szynki Prosciutto di Parma * 250 ml wody gazowanej * 40 grukoli * 30 g smalcu ż » sól, pieprz PRZYGOTOWANIE 1. Wmisce lub na stolnicę przesiej mąkę, dodaj sól, proszek do pieczenia i 1/3 wody. Zacznij wyrabiać ciasto. Dodaj smalec i pozostałą część wody, ciągle wyrabiając ciasto, do otrzymania jednolitej i zwartej konsystencji. Ciasto owiń ściereczką kuchenną i odłóż na 30 minut. W międzyczasie odcedź mozzarelle, pokrój je w plasterki i osusz na kawałku ręcznika papierowego. Ciasto podziel na 8 jednakowych części. Z każdej z nich uformuj kulkę, a następnie rozwałkuj na okrąg o grubości około 3 milimetrów. Uformowane okręgi nakłuj lekko widelcem. Pomidory pokrój na plasterki o grubości 3 milimetrów. Piadinę podsmażaj na rozgrzanej patelni przez 1-2 minuty z każdej strony. Gdy przewrócisz ją na drugą stronę, wyłóż na nią kilka plasterków mozzarelli i pomidora oraz Prosciutto di Parma. © uuR w N Następnie zdejmij patelnię z ognia. Na piadinie ułóż jeszcze rukolę, dopraw solą, pieprzem, oliwą i złóż na pół < PIADINA ROMAGNOLA IGP ALLA RIMINESE * oliwa z oliwek extra vergine Piadina Romagnola IGP alla Riminese Gusto Bello, 360 g 16,08 zł/kg
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Media Markt Gazetka 1 paź, 2024 - 31 paź, 2024
Media Markt Gazetka
1 paź, 2024 - 31 paź, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 14 paź, 2024 - 2 lis, 2024
Aldi - Aldi
14 paź, 2024 - 2 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 28 paź, 2024 - 2 lis, 2024
Aldi - Aldi
28 paź, 2024 - 2 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 2 lis, 2024 - 2 lis, 2024
Aldi - Aldi
2 lis, 2024 - 2 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy