Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 6

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 27.06 do 04.07 - Strona nr 5

Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Reklama
Reklama
Reklama

Produkty w tej gazetce

ZUPA JULIANA Z:CIECIERZYCĄ I SZPINAKIEM LICZBA PORCJI: 8 CZAS PRZYGOTOWANIA: 40 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŁATWY Przygotuj: garnek, patelnię, blender SKŁADNIKI * 2% fyżki oliwy z oliwek * 540 g ciecierzycy konserwowej * 100 g pokrojonej cobuli » 8 jajek przepiórcrych * 400 g mieszanki warzyw (z cukinią, porem i marchewką) + 900 ml wody * 2 łyżeczki soli + 170 g szpinaku PRZYGOTOWANIE | Do garnka wlej dwie tyżki oliwy z oliwek, dodaj cebulę, mieszankę warzywną, połowę soli, odsączoną ciecierzycę i 500 ml wody. Gotuj na dużym ogniu, aż całość się zagotuje. Zmniejsz ogień i gotuj przez kolejne 15 minut. 2 Posmaruj patelnię pozostałą oliwą z oliwek, rozgrzej ją i usmoż na niej jajka przepiórcze. Odstaw na później. 3 Wblenderze miksuj warzywa przez kilka sekund. Dodaj do nich pozostałą wodę, liście szpinaku idopraw solą. Zamieszaj i gotuj przez. kolejne 1-2 minuty, Podawaj zupę z sadzónym jajkiem przepiórczym do każdej porcji: OĘ, BEBE EEC > DEC BE

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
ZUPA JULIANA Z:CIECIERZYCĄ I SZPINAKIEM LICZBA PORCJI: 8 CZAS PRZYGOTOWANIA: 40 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŁATWY Przygotuj: garnek, patelnię, blender SKŁADNIKI * 2% fyżki oliwy z oliwek * 540 g ciecierzycy konserwowej * 100 g pokrojonej cobuli » 8 jajek przepiórcrych * 400 g mieszanki warzyw (z cukinią, porem i marchewką) + 900 ml wody * 2 łyżeczki soli + 170 g szpinaku PRZYGOTOWANIE | Do garnka wlej dwie tyżki oliwy z oliwek, dodaj cebulę, mieszankę warzywną, połowę soli, odsączoną ciecierzycę i 500 ml wody. Gotuj na dużym ogniu, aż całość się zagotuje. Zmniejsz ogień i gotuj przez kolejne 15 minut. 2 Posmaruj patelnię pozostałą oliwą z oliwek, rozgrzej ją i usmoż na niej jajka przepiórcze. Odstaw na później. 3 Wblenderze miksuj warzywa przez kilka sekund. Dodaj do nich pozostałą wodę, liście szpinaku idopraw solą. Zamieszaj i gotuj przez. kolejne 1-2 minuty, Podawaj zupę z sadzónym jajkiem przepiórczym do każdej porcji: OĘ, BEBE EEC > DEC BE
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Aldi - Aldi 8 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Aldi - Aldi
8 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 11 cze, 2024 - 13 lip, 2024
Tchibo - Tchibo
11 cze, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 11 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Aldi - Aldi
11 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 1.07 1 lip, 2024 - 7 lip, 2024
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 1.07
1 lip, 2024 - 7 lip, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy