Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 23

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 02.09 do 16.09 - Strona nr 23

Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

A LA PIZZA SKŁADNIKI CIASTO: * Mąka typ 00 250 g * Woda 130 ml * Drożdże suche 7 g * Oliwa extra vergine 15 g * Sól8 g * Cukier 4 g FARSZ: * Ser Mozzarella wióry 50 g * Szparagi zielone 100 g * Sos pomidorowy z ziołami 100 g * Sól, pieprz * Olej rzepakowy 500 ml (do smażenia) PRZYGOTOWANIE ja Drożdże mieszamy z letnią wodą i odstawiamy na 10 min, aż się lekko spienią i spiętrzą. Następnie dodajemy pozostałą mąkę, sól i wyrabiamy hakiem w mikserze planetarnym, stopniowo dodając oliwę, aż ciasto będzie, miękkie, gładkie i elastyczne. Ciasto wyrabiamy ręcznie, formujemy kulę, przykrywamy. zwilżoną ściereczką i pozostawiamy do wyrośnięcia na ok. 2 godz., aż podwoi swoją objętość. . Przygotowujemy farsz: szparagi oczyszczamy i kroimy w kostkę. Do miski wlewamy sos pomidorowy, dodajemy mozzarellę, szparagi, doprawiamy solą i pieprzem. Całość mieszamy. Odstawiamy na bok. . Wyrośnięte ciasto rozwałkowujemy na okrągły, cienki placek o średnicy ok. 20 cm, nakładamy na środek farsz, składamy na pół i zawijamy brzeg w falbankę. W garnku lub frytownicy rozgrzewamy olej do temp. 170?C, smażymy panzerotti z obu stron na złoto, po czym osączamy ręczniku papierowym. Podajemy gorące. Np © A u o ITALIA NA TALERZU | 23 m

Najnowsze gazetki

A LA PIZZA SKŁADNIKI CIASTO: * Mąka typ 00 250 g * Woda 130 ml * Drożdże suche 7 g * Oliwa extra vergine 15 g * Sól8 g * Cukier 4 g FARSZ: * Ser Mozzarella wióry 50 g * Szparagi zielone 100 g * Sos pomidorowy z ziołami 100 g * Sól, pieprz * Olej rzepakowy 500 ml (do smażenia) PRZYGOTOWANIE ja Drożdże mieszamy z letnią wodą i odstawiamy na 10 min, aż się lekko spienią i spiętrzą. Następnie dodajemy pozostałą mąkę, sól i wyrabiamy hakiem w mikserze planetarnym, stopniowo dodając oliwę, aż ciasto będzie, miękkie, gładkie i elastyczne. Ciasto wyrabiamy ręcznie, formujemy kulę, przykrywamy. zwilżoną ściereczką i pozostawiamy do wyrośnięcia na ok. 2 godz., aż podwoi swoją objętość. . Przygotowujemy farsz: szparagi oczyszczamy i kroimy w kostkę. Do miski wlewamy sos pomidorowy, dodajemy mozzarellę, szparagi, doprawiamy solą i pieprzem. Całość mieszamy. Odstawiamy na bok. . Wyrośnięte ciasto rozwałkowujemy na okrągły, cienki placek o średnicy ok. 20 cm, nakładamy na środek farsz, składamy na pół i zawijamy brzeg w falbankę. W garnku lub frytownicy rozgrzewamy olej do temp. 170?C, smażymy panzerotti z obu stron na złoto, po czym osączamy ręczniku papierowym. Podajemy gorące. Np © A u o ITALIA NA TALERZU | 23 m
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 12.11 12 lis, 2024 - 16 lis, 2024
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 12.11
12 lis, 2024 - 16 lis, 2024
Gazetka Lidl - KARTA WIN 28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Lidl - KARTA WIN
28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA LISTOPAD 4 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA LISTOPAD
4 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 5 lis, 2024 - 24 gru, 2024
Tchibo - Tchibo
5 lis, 2024 - 24 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy