Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Carrefour Market - Ważna od 13.09 do 24.09 - Strona nr 21

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Carrefour Market 13.09.2022 - 24.09.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

PIZZA CHORIAC Składniki: » 250 g mąki pszennej tortowej typ 450 Carrefour Classic + 7 g sypkich drożdży + 150 g ciepłej wody » szczypta cukru Carrefour Classic « łyżka oliwy z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia Carrefour Extra + łyżeczka soli + 200 ml ekologicznej passaty rustica Carrefour Bio + kiełbasa chorizo Carrefour + ser mozzarella — wiórki ZWLEKAJ Sposób przygotowania: Przygotowujemy ciasto na pizzę. Do odrobiny ciepłej wody dodajemy drożdże i cukier. Odstawiamy na 15 min. Do przesianej mąki z solą dodajemy wodę i rozczyn z drożdżami. Wyrabiamy robotem z hakiem lub ręcznie do otrzymania jednolitej, eco INCO OVAigiKA EA ENO UN WaaTowukuE eT oo Fo 74 aa ZJ] — do podwojenia objętości (ok. 1h). Wyrośnięte ciasto najlepiej podzielić na 2 osobne kule. Dajemy im jeszcze chwilę odpocząć pod przykryciem (10 min). Ciasto delikatnie spłaszamy i powoli rozprowadzamy od środka na zewnątrz w okrągłą formę pizzy. Na brzegu formujemy delikatnie grubszy rant. Gotowy placek smarujemy delikatnie passatą. Układamy dodatki, pokrojoną w piórka czerwoną cebulę i plasterki chorizo. Całość posypujemy wiórkami sera i pieczemy w 250'C ok. 8-10 min. Pieczemy |= JSON (ye rz TUSZ m do pizzy na dnie piekarnika. Produkt ACLOUJ SZUKAJ PRZEPISÓW NA CARREFOUR.PL

Najnowsze gazetki

Reklama
PIZZA CHORIAC Składniki: » 250 g mąki pszennej tortowej typ 450 Carrefour Classic + 7 g sypkich drożdży + 150 g ciepłej wody » szczypta cukru Carrefour Classic « łyżka oliwy z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia Carrefour Extra + łyżeczka soli + 200 ml ekologicznej passaty rustica Carrefour Bio + kiełbasa chorizo Carrefour + ser mozzarella — wiórki ZWLEKAJ Sposób przygotowania: Przygotowujemy ciasto na pizzę. Do odrobiny ciepłej wody dodajemy drożdże i cukier. Odstawiamy na 15 min. Do przesianej mąki z solą dodajemy wodę i rozczyn z drożdżami. Wyrabiamy robotem z hakiem lub ręcznie do otrzymania jednolitej, eco INCO OVAigiKA EA ENO UN WaaTowukuE eT oo Fo 74 aa ZJ] — do podwojenia objętości (ok. 1h). Wyrośnięte ciasto najlepiej podzielić na 2 osobne kule. Dajemy im jeszcze chwilę odpocząć pod przykryciem (10 min). Ciasto delikatnie spłaszamy i powoli rozprowadzamy od środka na zewnątrz w okrągłą formę pizzy. Na brzegu formujemy delikatnie grubszy rant. Gotowy placek smarujemy delikatnie passatą. Układamy dodatki, pokrojoną w piórka czerwoną cebulę i plasterki chorizo. Całość posypujemy wiórkami sera i pieczemy w 250'C ok. 8-10 min. Pieczemy |= JSON (ye rz TUSZ m do pizzy na dnie piekarnika. Produkt ACLOUJ SZUKAJ PRZEPISÓW NA CARREFOUR.PL
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy