Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Carrefour - Ważna od 07.03 do 18.03 - Strona nr 4

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Carrefour 07.03.2023 - 18.03.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

SAM "Eząj Z (Esko) =P POJ lekka ostre 3 średnie cebule OSC 400 ml pęczek szczypiorku | 50 g orzechów nerkowca | Z zzeaA| LZ c OZON OW 1 duży kalafior sól, pieprz do smaku ' 1/2 pora kolendra do dekoracji | |d047-0VELIA | 1. Kałafiora pokrój w różyczki, a cebulę i pora w plastry. W garnku | rozgrzej oliwę, dodaj pokrojone warzywa oraz pastę Tom Kha. Smaż ok 5 minut. Następnie dodaj bulion i gotuj do miękkości. 2. W międzyczasie przygotuj pesto - pokrój szczypiorek i zmiksuj | go w blenderze wraz z orzechami oraz oliwą (jej ilość zależy od pożądanej gęstości pesto). | 3. Pod koniec gotowania zupy dodaj mleczko kokosowe, całość | zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Dopraw do smaku | solą oraz świeżo mielonym pieprzem. | 4. Podawaj ze szczypiorkowym pesto i kolendrą. | kURCZAK = UI 4 DZ OGC pó ci 3łyżki 1/2 cebuli pokrojonej USL WWE LCZUA CE ea C śe 320g i ugotowanych ziemniaków pokrojonych w 1,5 cm kostkę 200 gfiletu z piersi kurczaka 3 łyżki pokruszonych pokrojonego w cienkie plastry I cyz aka PAC cAJ AOL 1. Ryż ugotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. 2. Na rozgrzaną patelnię wlej mleczko, dodaj pastę curry i gotuj do uwolnienia się aromatu. 3. Dodaj kurczaka, cebulę oraz ziemniaki. Całość gotuj nawolnym ogniu przez 10 minut. 4. Danie podaj z ryżem i posyp orzeszkami.

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
 
SAM "Eząj Z (Esko) =P POJ lekka ostre 3 średnie cebule OSC 400 ml pęczek szczypiorku | 50 g orzechów nerkowca | Z zzeaA| LZ c OZON OW 1 duży kalafior sól, pieprz do smaku ' 1/2 pora kolendra do dekoracji | |d047-0VELIA | 1. Kałafiora pokrój w różyczki, a cebulę i pora w plastry. W garnku | rozgrzej oliwę, dodaj pokrojone warzywa oraz pastę Tom Kha. Smaż ok 5 minut. Następnie dodaj bulion i gotuj do miękkości. 2. W międzyczasie przygotuj pesto - pokrój szczypiorek i zmiksuj | go w blenderze wraz z orzechami oraz oliwą (jej ilość zależy od pożądanej gęstości pesto). | 3. Pod koniec gotowania zupy dodaj mleczko kokosowe, całość | zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Dopraw do smaku | solą oraz świeżo mielonym pieprzem. | 4. Podawaj ze szczypiorkowym pesto i kolendrą. | kURCZAK = UI 4 DZ OGC pó ci 3łyżki 1/2 cebuli pokrojonej USL WWE LCZUA CE ea C śe 320g i ugotowanych ziemniaków pokrojonych w 1,5 cm kostkę 200 gfiletu z piersi kurczaka 3 łyżki pokruszonych pokrojonego w cienkie plastry I cyz aka PAC cAJ AOL 1. Ryż ugotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. 2. Na rozgrzaną patelnię wlej mleczko, dodaj pastę curry i gotuj do uwolnienia się aromatu. 3. Dodaj kurczaka, cebulę oraz ziemniaki. Całość gotuj nawolnym ogniu przez 10 minut. 4. Danie podaj z ryżem i posyp orzeszkami.
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy