Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Carrefour - Ważna od 16.05 do 28.05 - Strona nr 4

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Carrefour 16.05.2023 - 28.05.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

DN DTOES2.|7 ż SATNY 3 Ew a] WKOKOSOWEJ MARYNACIE "= Składniki » 100g Sosu Satay Marynata: Ros Thai Thai ZA O LCOSZAZAA *1 łyżeczka Sezamu Białego imbiru i chili House of Asia House of Asia «2 łyżki Sosu sojowego jasnego ELO TZCŁA UCZ CJ | OTZAUZ.CEI DOGONI CZUA «100g Mleczka kokosowego EU EL acncI 20-22% Kara O =2 łyżeczki posiekanej kolendry * 1 łyżeczka czarnego pieprzu CE [M2 NNOESCWELIO 1. W misce wymieszaj dokładnie składniki marynaty, dodaj mięso U O WLELUULTUKCWLULUTIA e 2.Grilluj plastry mięsa na rumiany kolor. >| 3. Pod koniec posmaruj mięso sosem satay i posyp sezamem oraz. SA. kolendrą. 4 UJ ; (C; JANKOWA Sa Poj [aj Ros Thai Thai * 1 łyżka Pasty z chill House of Asia * 20 krewetek tygrysich 16/20 = 1 łyżka Pasty z czosnku House of PE Z Zn SE ŁC ZE CE WO CA o UZSZCUJ « 1 łyżka Sosu sojowego jasnego * Sok z 1 limonki House of Asia * 2łyżki posiekanej kolendry » 3łyżki oleju Przygotowanie 1. W misce wymieszaj składniki marynaty. 2. Krewetki obierz, ananasa pokrój na kawałki wielkości krewetek i wymieszaj wszystko z wcześniej przygotowaną marynatą, odstaw na 15 minut. az A A era EZ UE PA LUK krewetkę, cebulę, ananasa i grilluj szaszłyki na rumiany kolor. 4. Gotowe szaszłyki posyp kolendrą, skrop sokiem z limonki i podawaj z sosem śliwkowym. DOŁĄCZ DO NAS: Lista sklepów jest dostępna na CARREFOUR. Znajdź swój sklep z aktualną gazetką. we. 801 200 000, (22) 899 89 98, kontaktęcarrefour.pl

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
 
DN DTOES2.|7 ż SATNY 3 Ew a] WKOKOSOWEJ MARYNACIE "= Składniki » 100g Sosu Satay Marynata: Ros Thai Thai ZA O LCOSZAZAA *1 łyżeczka Sezamu Białego imbiru i chili House of Asia House of Asia «2 łyżki Sosu sojowego jasnego ELO TZCŁA UCZ CJ | OTZAUZ.CEI DOGONI CZUA «100g Mleczka kokosowego EU EL acncI 20-22% Kara O =2 łyżeczki posiekanej kolendry * 1 łyżeczka czarnego pieprzu CE [M2 NNOESCWELIO 1. W misce wymieszaj dokładnie składniki marynaty, dodaj mięso U O WLELUULTUKCWLULUTIA e 2.Grilluj plastry mięsa na rumiany kolor. >| 3. Pod koniec posmaruj mięso sosem satay i posyp sezamem oraz. SA. kolendrą. 4 UJ ; (C; JANKOWA Sa Poj [aj Ros Thai Thai * 1 łyżka Pasty z chill House of Asia * 20 krewetek tygrysich 16/20 = 1 łyżka Pasty z czosnku House of PE Z Zn SE ŁC ZE CE WO CA o UZSZCUJ « 1 łyżka Sosu sojowego jasnego * Sok z 1 limonki House of Asia * 2łyżki posiekanej kolendry » 3łyżki oleju Przygotowanie 1. W misce wymieszaj składniki marynaty. 2. Krewetki obierz, ananasa pokrój na kawałki wielkości krewetek i wymieszaj wszystko z wcześniej przygotowaną marynatą, odstaw na 15 minut. az A A era EZ UE PA LUK krewetkę, cebulę, ananasa i grilluj szaszłyki na rumiany kolor. 4. Gotowe szaszłyki posyp kolendrą, skrop sokiem z limonki i podawaj z sosem śliwkowym. DOŁĄCZ DO NAS: Lista sklepów jest dostępna na CARREFOUR. Znajdź swój sklep z aktualną gazetką. we. 801 200 000, (22) 899 89 98, kontaktęcarrefour.pl
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy