Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Chorten - Ważna od 23.11 do 06.12 - Strona nr 6

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Chorten 23.11.2023 - 06.12.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

Galare SP amino Galart cytryno GŁASTO - składniki + mąka pszenna - 1/2 szklanki * proszek do pieczenia - 1/2 łyżeczki + cukier - 1/2 szklanki * jajko (rozmiar Ł) - 2 sztuki MASA SEROWA - składniki * sernik na zimno Geliwe - l opakowanie + mleko - 500 ml * śmietanka 30% - 100 ml DODATKOWO - składniki * borówki amerykańskie - 500 g * galaretka borówkowa Geliwe « Galaretka GALARETKA GELLWE 72-75 wybrany asort. Foodcare 1 kg / 24,00-25,00 zł ZPO AAA Ń [EZ Przygotowanie: Przygotuj ciasto. Jajka ubij z cukrem na puch, dodaj mąkę wymieszaną % proszkiem do pieczenia i wymieszaj. Dno tortownicy o średnicy 24 cm wyłóż papierem do pieczenia. Do tortownicy włóż ciasto. Wstaw do nagrzanego piekarnikai piecz około 25 minut w temperaturze 180'G. Wystudź. Przygotuj masę serową. Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko i śmietankę, wsyp sernik i miksuj na najwyższych obrotach miksera około 5 minut. Na schłodzone ciasto w formie wyłóż 1/3 masy serowej i posyp połową borówek. Przykryj resztą masy serowej i posyp pozostałymi borówkami. Odstaw do lodówki. Galaretkę rozpuść w 500 ml gorącej wody i przestudź. Łekko tężejącą gałaretkę wylej na owoce i ponownie odstaw do lodówki, by sernik dobrze stężał. Smacznego! ———

Najnowsze gazetki

Reklama
Galare SP amino Galart cytryno GŁASTO - składniki + mąka pszenna - 1/2 szklanki * proszek do pieczenia - 1/2 łyżeczki + cukier - 1/2 szklanki * jajko (rozmiar Ł) - 2 sztuki MASA SEROWA - składniki * sernik na zimno Geliwe - l opakowanie + mleko - 500 ml * śmietanka 30% - 100 ml DODATKOWO - składniki * borówki amerykańskie - 500 g * galaretka borówkowa Geliwe « Galaretka GALARETKA GELLWE 72-75 wybrany asort. Foodcare 1 kg / 24,00-25,00 zł ZPO AAA Ń [EZ Przygotowanie: Przygotuj ciasto. Jajka ubij z cukrem na puch, dodaj mąkę wymieszaną % proszkiem do pieczenia i wymieszaj. Dno tortownicy o średnicy 24 cm wyłóż papierem do pieczenia. Do tortownicy włóż ciasto. Wstaw do nagrzanego piekarnikai piecz około 25 minut w temperaturze 180'G. Wystudź. Przygotuj masę serową. Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko i śmietankę, wsyp sernik i miksuj na najwyższych obrotach miksera około 5 minut. Na schłodzone ciasto w formie wyłóż 1/3 masy serowej i posyp połową borówek. Przykryj resztą masy serowej i posyp pozostałymi borówkami. Odstaw do lodówki. Galaretkę rozpuść w 500 ml gorącej wody i przestudź. Łekko tężejącą gałaretkę wylej na owoce i ponownie odstaw do lodówki, by sernik dobrze stężał. Smacznego! ———
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy