Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Chorten - Ważna od 12.10 do 25.10 - Strona nr 3

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Chorten 12.10.2023 - 25.10.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

ŚMIETANA 18% 200 g Mlekpol 1kq/11,95 zt 1 kg / 33,26 zł DYNIO ZV09 foo == Ew 100 g Granarolo 1kg / 39,902 ków JOGURT SERDUSZKO. składniki: 125 g Zott ń * 1 duży batat j 1kg/8,72 zł * 500g dyni * 1 marchewka * 1cebula * 2 ząbki czosnku * 1 kawałek imbiru wielkości kciuka « 2łyżkioliwy * 800 ml bulionu * 2łyżki śmietany 18% * 1 łyżeczka curry * po 1/4 łyżeczki cynamonu, kuminu i słodkiej papryki * sól i pieprz * 80gsera typu feta SER W PLASTRACH A REB PEDAA y Wykonanie: Obrać i pokroić w kostkę dynię, 150 g wybrany asort: > 270.9 OSM Ława marchewkę i batat. W garnku o grubym Polmlek 1ka/10282 dnie zeszklić posiekaną cebulę, dodać 1kg / 26,60zł zgnieciony czosnek, pokrojone wcześniej warzywa. Zamieszać, podsmażać przez kilka minut. Pod koniec dodać starty imbir, curry, cynamon, kmin i paprykę, podsmażać jeszcze przez minutę, zalać bulionem. Gotować przez 20 minut, aż warzywa będą miękkie. Zmiksować zupę na krem, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posypać pokrojonym serem typu feta.

Najnowsze gazetki

Reklama
ŚMIETANA 18% 200 g Mlekpol 1kq/11,95 zt 1 kg / 33,26 zł DYNIO ZV09 foo == Ew 100 g Granarolo 1kg / 39,902 ków JOGURT SERDUSZKO. składniki: 125 g Zott ń * 1 duży batat j 1kg/8,72 zł * 500g dyni * 1 marchewka * 1cebula * 2 ząbki czosnku * 1 kawałek imbiru wielkości kciuka « 2łyżkioliwy * 800 ml bulionu * 2łyżki śmietany 18% * 1 łyżeczka curry * po 1/4 łyżeczki cynamonu, kuminu i słodkiej papryki * sól i pieprz * 80gsera typu feta SER W PLASTRACH A REB PEDAA y Wykonanie: Obrać i pokroić w kostkę dynię, 150 g wybrany asort: > 270.9 OSM Ława marchewkę i batat. W garnku o grubym Polmlek 1ka/10282 dnie zeszklić posiekaną cebulę, dodać 1kg / 26,60zł zgnieciony czosnek, pokrojone wcześniej warzywa. Zamieszać, podsmażać przez kilka minut. Pod koniec dodać starty imbir, curry, cynamon, kmin i paprykę, podsmażać jeszcze przez minutę, zalać bulionem. Gotować przez 20 minut, aż warzywa będą miękkie. Zmiksować zupę na krem, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posypać pokrojonym serem typu feta.
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy