Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Chorten - Ważna od 02.11 do 15.11 - Strona nr 4

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka Chorten 02.11.2023 - 15.11.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

| N z MAKRELI, UZ MAKRELA W SOSIE MAKRELA WĘDZONA 170 g wybrany asort. 300-500 g NN x Graal 1 kg / 24,99zł z z £ 1 kg / 37,94 zł = JĘ zz = 4 RYBA W GALARECIE Wywar: Pozostałe składniki: * 400gdorsza 6 łyżeczek żelatyny * 1 Marchewka « 1 Jajko . r + 4, łyżki kukurydzy + 3 kulki ziela angielskiego konserwowej * 1liść laurowy * 4 łyżki zielonego groszku + Natka pietruszki * 8 Czarnych oliwek + Sól, pieprz do smaku * 1 Papryka czerwona sni a 3 W pierwszej 1 4% kolejności przygotuj wywar. Żelatynę namocz w 100 ml zimnej wody. Rybę pokrój na małe kawałki a marchew i por pokrój w plasterki. Zagotuj 5 szklanek bulionu. Dodaj kawałki ryby 1 gotuj około 20 minut. Wyjmij z wywaru rybę i warzywa. Wywar dokładnie przecedź i rozpuść w nim żelatynę. Dopraw solą i pieprzem. Paprykę pokrój w paski. Jajko ugotuj na twardo. W małych miseczkach układaj dekoracyjnie plasterki jajka, groszek, kukurydzę, marchewki, paski papryki, plasterki oliwek, listki natki pietruszki oraz kawałki ryby. Zalej delikatnie galaretką. Pozostaw do ostygnięcia w lodówce. DORSZ CZARNIAK SHP bez skóry 1kg / 32,99zł

Najnowsze gazetki

Reklama
| N z MAKRELI, UZ MAKRELA W SOSIE MAKRELA WĘDZONA 170 g wybrany asort. 300-500 g NN x Graal 1 kg / 24,99zł z z £ 1 kg / 37,94 zł = JĘ zz = 4 RYBA W GALARECIE Wywar: Pozostałe składniki: * 400gdorsza 6 łyżeczek żelatyny * 1 Marchewka « 1 Jajko . r + 4, łyżki kukurydzy + 3 kulki ziela angielskiego konserwowej * 1liść laurowy * 4 łyżki zielonego groszku + Natka pietruszki * 8 Czarnych oliwek + Sól, pieprz do smaku * 1 Papryka czerwona sni a 3 W pierwszej 1 4% kolejności przygotuj wywar. Żelatynę namocz w 100 ml zimnej wody. Rybę pokrój na małe kawałki a marchew i por pokrój w plasterki. Zagotuj 5 szklanek bulionu. Dodaj kawałki ryby 1 gotuj około 20 minut. Wyjmij z wywaru rybę i warzywa. Wywar dokładnie przecedź i rozpuść w nim żelatynę. Dopraw solą i pieprzem. Paprykę pokrój w paski. Jajko ugotuj na twardo. W małych miseczkach układaj dekoracyjnie plasterki jajka, groszek, kukurydzę, marchewki, paski papryki, plasterki oliwek, listki natki pietruszki oraz kawałki ryby. Zalej delikatnie galaretką. Pozostaw do ostygnięcia w lodówce. DORSZ CZARNIAK SHP bez skóry 1kg / 32,99zł
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy