Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 8

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 17.10 do 24.10 - Strona nr 8

Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

QWICHE LORRAINE. tarta na kruchym spodzie z boczkiem i serem 14 ijysY" << Porcja dla 2-4 osób Czas przygotowania: 45 minut 1 forma do pieczenia o średnicy 26 cm SKŁADNIKI: ód gotowy lub do niżej) 50 g mąki psze 1 łyżka WICZ ml śmietanki 30% Przygotowanie: Ciasto na tartę: 250 g mąki wymieszaj z płaską łyżeczkę soli i 125 g zimnego masła na krvszonkę. Dodaj 2 zóltka i łyzkę jogurtu lub zimnej wody. Szybko vformyj ciasto, zawiń w folię spożywczą oraz odstaw do lodówki na 60 minut lvb do zamrażalnika na 15 minvt. Potym czasie rozwalkyj ciasto, włóż do foremki wysmarowanej masłem i wyłożonej papierem do pieczenia. Nakłuj spód widelcem, przełóż drugą warstwę papieru do pieczenia i obciąż go kamykami do pieczenia lub suchą fasolą lub kaszą. Wstaw do rozgrzanego piekarnika do 170*C i piecz przez 20 minut. Następnie wyciągny papier z kamykami I piecz jeszcze 10 minut na złoty kolor. Wyciągnij upieczony spód tarty i odstaw do ostygnięcia. W tym czasie, podsmaz boczek na suchej patelni na złoty kolor. Zdejmij boczek z patelni i dodaj pokrojonego w cienkie plasterki pora. Podduś na patelni przez kilka minut, dopraw solą, wlej 50 ml białego wytrawnego wina i gotuj, az odparuje. Odstaw. Do miski wbij jajka i żółtka, wymieszaj z 300 ml śmietanki, dopraw solą i pieprzem do smakv oraz dodaj starty ser Gruyśre I listki tymianku. Na ostudzony krwchy spód przełóż podsmażony boczek razem z porem. Wlej masę śmietankowo-jajeczną na ostudzony spód tarty I włóż do rozgrzanego piekamka do 180*C. Piecz 35 minut lub do momentu kiedy góra ładnie się zarumieni. Wyjmij z piekarnika i odstaw do ostygnięcia. BON APPETT!

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
QWICHE LORRAINE. tarta na kruchym spodzie z boczkiem i serem 14 ijysY" << Porcja dla 2-4 osób Czas przygotowania: 45 minut 1 forma do pieczenia o średnicy 26 cm SKŁADNIKI: ód gotowy lub do niżej) 50 g mąki psze 1 łyżka WICZ ml śmietanki 30% Przygotowanie: Ciasto na tartę: 250 g mąki wymieszaj z płaską łyżeczkę soli i 125 g zimnego masła na krvszonkę. Dodaj 2 zóltka i łyzkę jogurtu lub zimnej wody. Szybko vformyj ciasto, zawiń w folię spożywczą oraz odstaw do lodówki na 60 minut lvb do zamrażalnika na 15 minvt. Potym czasie rozwalkyj ciasto, włóż do foremki wysmarowanej masłem i wyłożonej papierem do pieczenia. Nakłuj spód widelcem, przełóż drugą warstwę papieru do pieczenia i obciąż go kamykami do pieczenia lub suchą fasolą lub kaszą. Wstaw do rozgrzanego piekarnika do 170*C i piecz przez 20 minut. Następnie wyciągny papier z kamykami I piecz jeszcze 10 minut na złoty kolor. Wyciągnij upieczony spód tarty i odstaw do ostygnięcia. W tym czasie, podsmaz boczek na suchej patelni na złoty kolor. Zdejmij boczek z patelni i dodaj pokrojonego w cienkie plasterki pora. Podduś na patelni przez kilka minut, dopraw solą, wlej 50 ml białego wytrawnego wina i gotuj, az odparuje. Odstaw. Do miski wbij jajka i żółtka, wymieszaj z 300 ml śmietanki, dopraw solą i pieprzem do smakv oraz dodaj starty ser Gruyśre I listki tymianku. Na ostudzony krwchy spód przełóż podsmażony boczek razem z porem. Wlej masę śmietankowo-jajeczną na ostudzony spód tarty I włóż do rozgrzanego piekamka do 180*C. Piecz 35 minut lub do momentu kiedy góra ładnie się zarumieni. Wyjmij z piekarnika i odstaw do ostygnięcia. BON APPETT!
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Energylandia 4+4 Gratis 18 paź, 2024 - 27 paź, 2024
Energylandia 4+4 Gratis
18 paź, 2024 - 27 paź, 2024
Gazetka Media Markt Gazetka 1 paź, 2024 - 31 paź, 2024
Media Markt Gazetka
1 paź, 2024 - 31 paź, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 21 paź, 2024 - 26 paź, 2024
Aldi - Aldi
21 paź, 2024 - 26 paź, 2024
Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 28.10 28 paź, 2024 - 2 lis, 2024
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 28.10
28 paź, 2024 - 2 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy