Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
E. Leclerc Gazetki promocyjne
E. Leclerc
Najnowsze gazetki 3

Aktualna gazetka E. Leclerc - Boże Narodzenie - Ważna od 10.12 do 24.12 - Strona nr 8

Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

A> Stopień trudności: łatwy Ilość porcji: 12 kawałków js Czas przygotowania: 120 minut 4, Wegański: nie 4 — Składniki na spód: 150 g pierniczków z lukrem bez nadzienia Około 50 g masła Składniki na masę serową: 1 kg twarogu na sernik Dólisse 5 jajek Polska Kurka 200 g cukru trzcinowego brązowego Tablier Blanc 2 łyżeczki przyprawy do piernika ZzAsa Sci NWCu(ac) 1 łyżeczka cukru waniliowego Tablier Blanc 2 łyżki mąki tortowej Tablier Blanc 150 g jogurtu naturalnego O SELENA OEULUZH 50 g czekolady mlecznej 50 g czekolady gorzkiej 50 ml śmietanki 30% Do dekoracji: Kandyzowana skórka pomarańczowa Kilka pierniczków Sposób przygotowania: Piekarnik nagrzać do 150 stopni. Formę o średnicy ok 24 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Przygotować spód do sernika: masło roztopić. Pierniczki rozdrobnić za pomocą blendera, wymieszać z rozpuszczonym masłem. Przygotowaną masą wyłożyć dno formy. Odstawić do lodówki na kilka minut.Wszystkie składniki na masę sernikową przełożyć do misy miksera i krótko zmiksować do połączenia się składników. Masę przelać na schłodzony spód. Piec 1,5 h, po upieczeniu zostawić sernik w piekarniku jeszcze na 1h, następnie schłodzić, najlepiej przez całą noc. Przygotować polewę czekoladową: W kąpieli wodnej podgrzewać posiekaną czekoladę mleczną, gorzką i śmietankę, wymieszać do uzyskania gładkiej polewy. Sernik pokryć polewą czekoladową i odstawić do zastygnięcia. Następnie udekorować sernik kandyzowaną skórką pomarańczową oraz pierniczkami. Ma p [DOCK EW TELE DANIO) cukiernicza na wolnym wybigu kl. M LJ i h z cena za 1 kg= 49,95 cena za 1 szt. = 1,00 DY, os _ leclerc.pl

Najnowsze gazetki

A> Stopień trudności: łatwy Ilość porcji: 12 kawałków js Czas przygotowania: 120 minut 4, Wegański: nie 4 — Składniki na spód: 150 g pierniczków z lukrem bez nadzienia Około 50 g masła Składniki na masę serową: 1 kg twarogu na sernik Dólisse 5 jajek Polska Kurka 200 g cukru trzcinowego brązowego Tablier Blanc 2 łyżeczki przyprawy do piernika ZzAsa Sci NWCu(ac) 1 łyżeczka cukru waniliowego Tablier Blanc 2 łyżki mąki tortowej Tablier Blanc 150 g jogurtu naturalnego O SELENA OEULUZH 50 g czekolady mlecznej 50 g czekolady gorzkiej 50 ml śmietanki 30% Do dekoracji: Kandyzowana skórka pomarańczowa Kilka pierniczków Sposób przygotowania: Piekarnik nagrzać do 150 stopni. Formę o średnicy ok 24 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Przygotować spód do sernika: masło roztopić. Pierniczki rozdrobnić za pomocą blendera, wymieszać z rozpuszczonym masłem. Przygotowaną masą wyłożyć dno formy. Odstawić do lodówki na kilka minut.Wszystkie składniki na masę sernikową przełożyć do misy miksera i krótko zmiksować do połączenia się składników. Masę przelać na schłodzony spód. Piec 1,5 h, po upieczeniu zostawić sernik w piekarniku jeszcze na 1h, następnie schłodzić, najlepiej przez całą noc. Przygotować polewę czekoladową: W kąpieli wodnej podgrzewać posiekaną czekoladę mleczną, gorzką i śmietankę, wymieszać do uzyskania gładkiej polewy. Sernik pokryć polewą czekoladową i odstawić do zastygnięcia. Następnie udekorować sernik kandyzowaną skórką pomarańczową oraz pierniczkami. Ma p [DOCK EW TELE DANIO) cukiernicza na wolnym wybigu kl. M LJ i h z cena za 1 kg= 49,95 cena za 1 szt. = 1,00 DY, os _ leclerc.pl
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 30.12 30 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 30.12
30 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Gazetka Lidl - WINNICA LIDLA 17 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Lidl - WINNICA LIDLA
17 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 18 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
18 gru, 2024 - 24 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy