Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka E. Leclerc - Boże Narodzenie - Ważna od 12.12 do 24.12 - Strona nr 12

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka E. Leclerc 12.12.2022 - 24.12.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

1 pa p > KARUSTA Z GRZYBAMI | FASOOLĄ ANI ieS s RE) GŁA Wegański: nie j Składniki: - 2 szklanki suszonych grzybów Notre Jardin - | kg kiszonej kapusty BIO Village - 2 szklanki bulionu warzywnego - 2 puszki białej fasoli Notre Jardin | z ma - 2cebule o M KOWZZZJTWZETCZJ RU r - ] łyżka mąki Z zę - 2 liście laurowe Rustica "= - 5 ziaren ziela angielskiego Rustica Z - 2 łyżki majeranku Rustica - sól, pieprz p naw Sposób przygotowania: Grzyby zalać wrzącym bulionem i odstawić do namoczenia na 2 godziny. Cebule pokroić w kostkę. W garnku rozgrzać 4 łyżki oliwy, na rozgrzany „_ tłuszcz dodać cebulę i zeszklić na małym ogniu, 4 co jakiś czas mieszając. Dodać liście laurowe, ziele angielskie, majeranek i kapustę i wymieszać. [1 Dodać grzyby wraz z bulionem, wymieszać i zagotować. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 30 minut. Dodać fasolę razem z zalewą i gotować 10 minut. Na patelnie dać 2 łyżki oliwy, dodać mąkę, podgrzewać aż mąka zrobi się jasnobrązowa. Dodać do kapusty i zagotować. W razie potrzeby doprawić kapustę solą i pieprzem. 10,99 Podgrzybek 4,5 a o PRO | lac Bio Kapusta kwaszona Fasola biała SUSZ AC 670 g/420 g po odcieku Polo zEO EJ JKTS 40g cena za 1 kg = 6,80/10,84 cena za 1 kg = 5,98/9,56 cena za 1 kg = 274,80 * pd M L

Najnowsze gazetki

Reklama
1 pa p > KARUSTA Z GRZYBAMI | FASOOLĄ ANI ieS s RE) GŁA Wegański: nie j Składniki: - 2 szklanki suszonych grzybów Notre Jardin - | kg kiszonej kapusty BIO Village - 2 szklanki bulionu warzywnego - 2 puszki białej fasoli Notre Jardin | z ma - 2cebule o M KOWZZZJTWZETCZJ RU r - ] łyżka mąki Z zę - 2 liście laurowe Rustica "= - 5 ziaren ziela angielskiego Rustica Z - 2 łyżki majeranku Rustica - sól, pieprz p naw Sposób przygotowania: Grzyby zalać wrzącym bulionem i odstawić do namoczenia na 2 godziny. Cebule pokroić w kostkę. W garnku rozgrzać 4 łyżki oliwy, na rozgrzany „_ tłuszcz dodać cebulę i zeszklić na małym ogniu, 4 co jakiś czas mieszając. Dodać liście laurowe, ziele angielskie, majeranek i kapustę i wymieszać. [1 Dodać grzyby wraz z bulionem, wymieszać i zagotować. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 30 minut. Dodać fasolę razem z zalewą i gotować 10 minut. Na patelnie dać 2 łyżki oliwy, dodać mąkę, podgrzewać aż mąka zrobi się jasnobrązowa. Dodać do kapusty i zagotować. W razie potrzeby doprawić kapustę solą i pieprzem. 10,99 Podgrzybek 4,5 a o PRO | lac Bio Kapusta kwaszona Fasola biała SUSZ AC 670 g/420 g po odcieku Polo zEO EJ JKTS 40g cena za 1 kg = 6,80/10,84 cena za 1 kg = 5,98/9,56 cena za 1 kg = 274,80 * pd M L
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy