Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka E. Leclerc - Boże Narodzenie - Ważna od 12.12 do 24.12 - Strona nr 4

Reklama

Reklama

Reklama

Gazetka E. Leclerc 12.12.2022 - 24.12.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

CIASTO DAKTYLOWE 4 Rodz goea= cena za 1 kg = 25,16 x Daktyle suszone Migdały łuskane cena za 1 kg = 43,27 © SEGAL cena za 1 kg = 41,98 Czas przygotowania: 1 godzina 30 minut Stopień trudności: średni oso Wegański: nie Składniki: - 175 g daktyli Tablier Blanc - % łyżeczki sody oczyszczonej - 60 g masła Work CyLCYVZCTJ SNETAJZSE CUTE) - 250 g mąki - 1 łyżeczka proszku do pieczenia Tablier Blanc - 60 g migdałów Tablier Blanc Składniki na krem: - 150 g mascarpone Les Croisćs - 100 g śmietanki 36% - 3 łyżki cukru pudru Dodatkowo do dekoracji: - 30 g migdałów Tablier Blanc Sposób przygotowania: Piekarnik nagrzać do 200 stopni. Dno tortownicy o średnicy ok. 20 cm wyłożyć papierem do pieczenia a boki wysmarować masłem i oprószyć mąką. Daktyle pokroić na drobne kawałki. Ułożyć w misce, posypać sodą i zalać 200 ml wrzącej wody. Odstawić na 5 minut. Miękkie masło utrzeć razem z cukrem. Dodać jajko i wymieszać. Następnie dodać daktyle razem z wodą, krótko wymieszać. Dodać przesianą mąkę razem z proszkiem do pieczenia, oraz posiekane migdały. wymieszać do połączenia się składników. |ZOSYSNWI NEC ATZ UK CELNA EEWY[S na 10 minut. Następnie zdjąć obręcz IZSUCCrA(J CENACH Przygotować krem. Zmiksować mascarpone przez 30 sekund. Następnie dodać śmietankę i ubić. Dosłodzić cukrem pudrem. Ostudzone ciasto udekorować kremem i posiekanymi migdałami.

Najnowsze gazetki

Reklama
CIASTO DAKTYLOWE 4 Rodz goea= cena za 1 kg = 25,16 x Daktyle suszone Migdały łuskane cena za 1 kg = 43,27 © SEGAL cena za 1 kg = 41,98 Czas przygotowania: 1 godzina 30 minut Stopień trudności: średni oso Wegański: nie Składniki: - 175 g daktyli Tablier Blanc - % łyżeczki sody oczyszczonej - 60 g masła Work CyLCYVZCTJ SNETAJZSE CUTE) - 250 g mąki - 1 łyżeczka proszku do pieczenia Tablier Blanc - 60 g migdałów Tablier Blanc Składniki na krem: - 150 g mascarpone Les Croisćs - 100 g śmietanki 36% - 3 łyżki cukru pudru Dodatkowo do dekoracji: - 30 g migdałów Tablier Blanc Sposób przygotowania: Piekarnik nagrzać do 200 stopni. Dno tortownicy o średnicy ok. 20 cm wyłożyć papierem do pieczenia a boki wysmarować masłem i oprószyć mąką. Daktyle pokroić na drobne kawałki. Ułożyć w misce, posypać sodą i zalać 200 ml wrzącej wody. Odstawić na 5 minut. Miękkie masło utrzeć razem z cukrem. Dodać jajko i wymieszać. Następnie dodać daktyle razem z wodą, krótko wymieszać. Dodać przesianą mąkę razem z proszkiem do pieczenia, oraz posiekane migdały. wymieszać do połączenia się składników. |ZOSYSNWI NEC ATZ UK CELNA EEWY[S na 10 minut. Następnie zdjąć obręcz IZSUCCrA(J CENACH Przygotować krem. Zmiksować mascarpone przez 30 sekund. Następnie dodać śmietankę i ubić. Dosłodzić cukrem pudrem. Ostudzone ciasto udekorować kremem i posiekanymi migdałami.
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy