Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Arhelan Gazetki promocyjne
Arhelan
Najnowsze gazetki 1

Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 12.12 do 08.01 - Strona nr 2

Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

Sadki 1 |wody, 200 g włoszczyzny, 1 liść laurowy, 400 g buraków czerwonych, 3 ziarnka ziela angielskiego, 3 ząbki czosnku, 150 ml zakwasu barszczu czerwonego, sól, pieprz, majeranek, 1 opakowanie gotowych uszek. om Włoszczyznę i czerwone buraki drobno pokrój. Zalej wodą. Gotuj przez około 90 minut z dodatkiem liścia laurowego, ziela angielskiego, majeranku i soli. Do barszczu możesz również dodać suszone grzyby. Pod koniec gotowania dodaj zakwas barszczu czerwonego i posiekany czosnek. Całość gotuj jeszcze razem przez ok. 5 minut. Gotowe uszka ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Podawaj razem z barszczem.

Najnowsze gazetki

Sadki 1 |wody, 200 g włoszczyzny, 1 liść laurowy, 400 g buraków czerwonych, 3 ziarnka ziela angielskiego, 3 ząbki czosnku, 150 ml zakwasu barszczu czerwonego, sól, pieprz, majeranek, 1 opakowanie gotowych uszek. om Włoszczyznę i czerwone buraki drobno pokrój. Zalej wodą. Gotuj przez około 90 minut z dodatkiem liścia laurowego, ziela angielskiego, majeranku i soli. Do barszczu możesz również dodać suszone grzyby. Pod koniec gotowania dodaj zakwas barszczu czerwonego i posiekany czosnek. Całość gotuj jeszcze razem przez ok. 5 minut. Gotowe uszka ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Podawaj razem z barszczem.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Lidl - WINNICA LIDLA 17 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Lidl - WINNICA LIDLA
17 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 27 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Aldi - Aldi
27 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Gazetka Biedronka - Sylwestrowy weekend 27.12 - Gazetka - Biedronka.pl 27 gru, 2024 - 3 sty, 2025
Biedronka - Sylwestrowy weekend 27.12 - Gazetka - Biedronka.pl
27 gru, 2024 - 3 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy