Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Arhelan Gazetki promocyjne
Arhelan
Najnowsze gazetki 0

Aktualna gazetka Arhelan - Boże Narodzenie - Ważna od 13.12 do 24.12 - Strona nr 15

Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

Kiełbasa wiejska z Wadowie 250 g DOBROWOLSCY 47,96 zł/ką Kietbaski zpiersią kurczaka 250 gDOBROWOLSCY 47,96 zt/ką 6 dużych ziemniaków 1 papryka np. żółta 1 cebula 200g kiełbasy natka pietruszki 100g sera mozzarella wiórki 3 ząbki czosnku 30g tarkowanego sera cheddar sól, pieprz AOZOZ Ziemniaki dokładnie umyj i wyszoruj. Przełóż do garnka z osoloną wodą. Gotuj ok 20-25 minut na średniej mocy palnika po przykrywką. Ugotowane ziemniaki wyjmij do przestudzenia. Po tym czasie ziemniaki przekrój na pół, a następnie wydrąż każdą połówkę tak, by zachować stabilne brzegi. Paprykę pokrój w drobną kostkę. Cebulę i natkę pietruszki drobno posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę. Na patelni POŁOWE YEAR EWA CNZWCNEWTANSWLILWIESZICIAY CZE do czasu. Zdejmij z ognia. Po lekkim przestudzeniu dodaj pozostałości po wydrążeniu ziemniaków (przeciśnięte przez praskę), połowę sera mozzarella i dopraw całość solą i pieprzem. Wydrążone ziemniaki nafaszeruj przygotowanym nadzieniem. Na końcu posyp całość serem cheddar. Faszerowane ziemniaki ułóż jeden obok drugiego na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do 2007C przez ok 20 minut.

Najnowsze gazetki

Kiełbasa wiejska z Wadowie 250 g DOBROWOLSCY 47,96 zł/ką Kietbaski zpiersią kurczaka 250 gDOBROWOLSCY 47,96 zt/ką 6 dużych ziemniaków 1 papryka np. żółta 1 cebula 200g kiełbasy natka pietruszki 100g sera mozzarella wiórki 3 ząbki czosnku 30g tarkowanego sera cheddar sól, pieprz AOZOZ Ziemniaki dokładnie umyj i wyszoruj. Przełóż do garnka z osoloną wodą. Gotuj ok 20-25 minut na średniej mocy palnika po przykrywką. Ugotowane ziemniaki wyjmij do przestudzenia. Po tym czasie ziemniaki przekrój na pół, a następnie wydrąż każdą połówkę tak, by zachować stabilne brzegi. Paprykę pokrój w drobną kostkę. Cebulę i natkę pietruszki drobno posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę. Na patelni POŁOWE YEAR EWA CNZWCNEWTANSWLILWIESZICIAY CZE do czasu. Zdejmij z ognia. Po lekkim przestudzeniu dodaj pozostałości po wydrążeniu ziemniaków (przeciśnięte przez praskę), połowę sera mozzarella i dopraw całość solą i pieprzem. Wydrążone ziemniaki nafaszeruj przygotowanym nadzieniem. Na końcu posyp całość serem cheddar. Faszerowane ziemniaki ułóż jeden obok drugiego na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do 2007C przez ok 20 minut.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo - Tchibo 8 sty, 2025 - 9 lut, 2025
Tchibo - Tchibo
8 sty, 2025 - 9 lut, 2025
Gazetka Kaufland - Kaufland Mutacja 2 9 sty, 2025 - 15 sty, 2025
Kaufland - Kaufland Mutacja 2
9 sty, 2025 - 15 sty, 2025
Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 13.01 DO 15.01 13 sty, 2025 - 15 sty, 2025
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 13.01 DO 15.01
13 sty, 2025 - 15 sty, 2025
Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 13.01 13 sty, 2025 - 18 sty, 2025
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 13.01
13 sty, 2025 - 18 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy