Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 5

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 27.06 do 04.07 - Strona nr 11

Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Gazetka Biedronka 27.06.2024 - 04.07.2024
Reklama
Reklama
Reklama

Produkty w tej gazetce

PKB RCD ARE „ONIBÓŻDZRZIE A BUDYNIOWE CIASTECZKA. PASTEIS. DE NATA LICZBA PORCJI: 25 CZAS PRZYGOTOWANIA: 240 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: TRUDNY Przygotuj: małe, Śkrżgła foremki w ksztacie rozszerzonego stożka lub foremki do muffinek, $ómek_, A Z SKŁADNIKI 7. - CIASTO FRAŃCUSKIE _/_ (NADZIENIE A NACY * 50gsoli " Ao * 500 ml mleka +6 laski cynamonu lub - * 500 g mąki Pszenkjć A * 500 g cukru 2g mielonego <ynamonu. +625gmasła * V laski wanilii lub I g wanilii — * żółtka 25 dużych jajek OSOBA mielonej RAZA ŁY H 4 * skórka z i cytryny PORY KJ PRZYGOTOWANIE - 8 NN 4 Aby przygołówać ciasto francuskie, wymieszaj mąkę, 125 g Adi i sól na iednolit, gładką masę. Odsław na 10 minuł. "2 Wyrób ciasto na podzyponej mąką Stolicy, Włóż /3 pozostałego mosła 35 środka ciasta i zamknij | ie, po czym rozwałkuj wałkiem. Dodaj kolejną porcję masła. Złóż ciasto, ponownie je rozwałkuj i włóż do lodówki na 30 minut. Powtórz tę czynność 3 razy, każdorazowo dodając masło, pamiętając o 30-minutowej przerwie między każdym składaniem ciosto. Nosłępnie rozwałkuj ciasto, tworząc z niego długi, gruby * paluch i pokrój go w poprzek na 25 jednakowych krążków. 3 Włóż po krążku ciasta do foremek. Kciukiem rozgnieć je w ten sposób, aby wypełniło całą foremkę. x 4 Przygotowanie nadzienia rozpocznij; wlewając do garnka mleko. Dodoj cukier, złamaną na pół laskę wanilii lub mieloną NOI skórkę z cytryny i cynamon. Gotuj przez 5 minut. 5 Przecedź mleko. Do osobnej miski wbij żółtka i i bardzo powoli wlewaj mleko,.cały = czas mieszając. Jeśli masa nie będzie jednolita, możesz ją zmiksować. ź 6 Wlej krem do foremek. Wstaw je do piekarnika rozgrzanego do 250*C na 10 minut. Możesz również użyć gotowego ciasta francuskiego. AE PER EDP O BEDE EZ

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
PKB RCD ARE „ONIBÓŻDZRZIE A BUDYNIOWE CIASTECZKA. PASTEIS. DE NATA LICZBA PORCJI: 25 CZAS PRZYGOTOWANIA: 240 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: TRUDNY Przygotuj: małe, Śkrżgła foremki w ksztacie rozszerzonego stożka lub foremki do muffinek, $ómek_, A Z SKŁADNIKI 7. - CIASTO FRAŃCUSKIE _/_ (NADZIENIE A NACY * 50gsoli " Ao * 500 ml mleka +6 laski cynamonu lub - * 500 g mąki Pszenkjć A * 500 g cukru 2g mielonego <ynamonu. +625gmasła * V laski wanilii lub I g wanilii — * żółtka 25 dużych jajek OSOBA mielonej RAZA ŁY H 4 * skórka z i cytryny PORY KJ PRZYGOTOWANIE - 8 NN 4 Aby przygołówać ciasto francuskie, wymieszaj mąkę, 125 g Adi i sól na iednolit, gładką masę. Odsław na 10 minuł. "2 Wyrób ciasto na podzyponej mąką Stolicy, Włóż /3 pozostałego mosła 35 środka ciasta i zamknij | ie, po czym rozwałkuj wałkiem. Dodaj kolejną porcję masła. Złóż ciasto, ponownie je rozwałkuj i włóż do lodówki na 30 minut. Powtórz tę czynność 3 razy, każdorazowo dodając masło, pamiętając o 30-minutowej przerwie między każdym składaniem ciosto. Nosłępnie rozwałkuj ciasto, tworząc z niego długi, gruby * paluch i pokrój go w poprzek na 25 jednakowych krążków. 3 Włóż po krążku ciasta do foremek. Kciukiem rozgnieć je w ten sposób, aby wypełniło całą foremkę. x 4 Przygotowanie nadzienia rozpocznij; wlewając do garnka mleko. Dodoj cukier, złamaną na pół laskę wanilii lub mieloną NOI skórkę z cytryny i cynamon. Gotuj przez 5 minut. 5 Przecedź mleko. Do osobnej miski wbij żółtka i i bardzo powoli wlewaj mleko,.cały = czas mieszając. Jeśli masa nie będzie jednolita, możesz ją zmiksować. ź 6 Wlej krem do foremek. Wstaw je do piekarnika rozgrzanego do 250*C na 10 minut. Możesz również użyć gotowego ciasta francuskiego. AE PER EDP O BEDE EZ
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Aldi - Aldi 11 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Aldi - Aldi
11 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 8 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Aldi - Aldi
8 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Tchibo - Campos Altos - nowa limitowana kawa Rarität prosto z Brazylii 4 cze, 2024 - 31 sie, 2024
Tchibo - Campos Altos - nowa limitowana kawa Rarität prosto z Brazylii
4 cze, 2024 - 31 sie, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 8 lip, 2024 - 13 lip, 2024
Aldi - Aldi
8 lip, 2024 - 13 lip, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy