Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 6

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 01.08 do 08.08 - Strona nr 11

Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Gazetka Biedronka 01.08.2024 - 08.08.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

PIZZA Z MOZZARELLĄ, SZYNKĄ I RUKOLĄ LICZBA PORCJI: 4 _ CZAS PRZYGOTOWANIA: 60 MIN + 24 GODZ. STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŚREDNI Z” ż K oc jj: sitko, miskę, blachę do pieczenia „SKŁADNIKI Ciasto * 6 gsoli * sól, pieprz * 500 g mąki do pizzy * garść kaszy manny * oliwa z oliwek extra vergine * 4 g suchych drożdży Dodatki * 2 garści rukoli * 350 ml letniej wody * 3 mozzarelle po 125 g każda * 10 plastrów Prosciutto Cotto * 4 mloliwy z oliwek extra vergine * 400 g passaty pomidorowej + trochę do natłuszczenia formy * suszone oregano PRZYGOTOWANIE z : 1 Mąkę przesiej do miski, drożdże rozpuść w szklance z letnią wodą. Do mąki dodaj wodę z drożdżami i wyrabiaj. Na końcu dodaj oliwę i sól. Ciasto przykryj folią spożywczą i odstaw na 15 minut. Przełóż ciasto na stolnicę lekko oprószoną mąką i ponownie wyrób. 2 Wyrobione ciasto przełóż do miski i przykryj folią spożywczą. Włóż do lodówki na 24 godziny do szuflady na warzywa. Po upływie tego czasu przełóż ciasto na natłuszczoną i oprószoną kaszą manną blachę do pieczenia. Opuszkami palców delikatnie rozciągnij ciasto na wielkość blachy i pozostaw do wyrośnięcia na godzinę. 3 Porwij mozzarelle na małe kawałki. Osusz na ręczniku kuchennym. Passatę dopraw oregano, solą, pieprzem i oliwą. 4 Rozprowadź sos na pizzy, pozostawiając dookoła 2 centymetry na brzegi, całość skrop oliwą. Włóż do dolnej części piekarnika rozgrzanego do 250?C i piecz przez 12 minut (góra-dół). Wyjmij pizzę, rozłóż mozzarellę na całej powierzchni i włóż z powrotem do piekarnika. Piecz kolejne 10—12 minut na środkowym ruszcie. 5 Wyjmij pizzę z piekarnika, lekko przestudź, pokrój na kawałki, na każdym kawałku ułóż rukolę i plasterki Prosciutto Cotto. GUSTOBELLO z ( ZY EZE82Z7Ń NAPOLETANA TIPO „00” WCS FARNA PARA PIZZA ITALIANA cana 2 karę Kojo Biedronka lub oplkodią 99 me za | pok DŁ Prosciutto cotto Gusto Bello, 100 g Mąka do pizzy neapolitańskiej 49,90 zł/kg Gusto Bello, 1 kg (ena przed obniżką: 7,29 zł/opak., 31% mniej (ena regularna: 7,29 zł/opak. (72,90 zł/kg), 3Iłotaniej | ze Limit dzienny 6 opak. na kartę Moja Biedronka

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
PIZZA Z MOZZARELLĄ, SZYNKĄ I RUKOLĄ LICZBA PORCJI: 4 _ CZAS PRZYGOTOWANIA: 60 MIN + 24 GODZ. STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŚREDNI Z” ż K oc jj: sitko, miskę, blachę do pieczenia „SKŁADNIKI Ciasto * 6 gsoli * sól, pieprz * 500 g mąki do pizzy * garść kaszy manny * oliwa z oliwek extra vergine * 4 g suchych drożdży Dodatki * 2 garści rukoli * 350 ml letniej wody * 3 mozzarelle po 125 g każda * 10 plastrów Prosciutto Cotto * 4 mloliwy z oliwek extra vergine * 400 g passaty pomidorowej + trochę do natłuszczenia formy * suszone oregano PRZYGOTOWANIE z : 1 Mąkę przesiej do miski, drożdże rozpuść w szklance z letnią wodą. Do mąki dodaj wodę z drożdżami i wyrabiaj. Na końcu dodaj oliwę i sól. Ciasto przykryj folią spożywczą i odstaw na 15 minut. Przełóż ciasto na stolnicę lekko oprószoną mąką i ponownie wyrób. 2 Wyrobione ciasto przełóż do miski i przykryj folią spożywczą. Włóż do lodówki na 24 godziny do szuflady na warzywa. Po upływie tego czasu przełóż ciasto na natłuszczoną i oprószoną kaszą manną blachę do pieczenia. Opuszkami palców delikatnie rozciągnij ciasto na wielkość blachy i pozostaw do wyrośnięcia na godzinę. 3 Porwij mozzarelle na małe kawałki. Osusz na ręczniku kuchennym. Passatę dopraw oregano, solą, pieprzem i oliwą. 4 Rozprowadź sos na pizzy, pozostawiając dookoła 2 centymetry na brzegi, całość skrop oliwą. Włóż do dolnej części piekarnika rozgrzanego do 250?C i piecz przez 12 minut (góra-dół). Wyjmij pizzę, rozłóż mozzarellę na całej powierzchni i włóż z powrotem do piekarnika. Piecz kolejne 10—12 minut na środkowym ruszcie. 5 Wyjmij pizzę z piekarnika, lekko przestudź, pokrój na kawałki, na każdym kawałku ułóż rukolę i plasterki Prosciutto Cotto. GUSTOBELLO z ( ZY EZE82Z7Ń NAPOLETANA TIPO „00” WCS FARNA PARA PIZZA ITALIANA cana 2 karę Kojo Biedronka lub oplkodią 99 me za | pok DŁ Prosciutto cotto Gusto Bello, 100 g Mąka do pizzy neapolitańskiej 49,90 zł/kg Gusto Bello, 1 kg (ena przed obniżką: 7,29 zł/opak., 31% mniej (ena regularna: 7,29 zł/opak. (72,90 zł/kg), 3Iłotaniej | ze Limit dzienny 6 opak. na kartę Moja Biedronka
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Biedronka - Biedronkowe oszczędności P oferta od 19.09 - Gazetka - Biedronka.pl 19 wrz, 2024 - 26 wrz, 2024
Biedronka - Biedronkowe oszczędności P oferta od 19.09 - Gazetka - Biedronka.pl
19 wrz, 2024 - 26 wrz, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 10 wrz, 2024 - 13 paź, 2024
Tchibo - Tchibo
10 wrz, 2024 - 13 paź, 2024
Gazetka Biedronka - Tani weekend 13.09 - Gazetka - Biedronka.pl 13 wrz, 2024 - 20 wrz, 2024
Biedronka - Tani weekend 13.09 - Gazetka - Biedronka.pl
13 wrz, 2024 - 20 wrz, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 3 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Tchibo - Tchibo
3 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy