Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
E. Leclerc Gazetki promocyjne
E. Leclerc
Najnowsze gazetki 4

Aktualna gazetka E. Leclerc - Boże Narodzenie - Ważna od 10.12 do 24.12 - Strona nr 4

Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

c W Ciastka e A - "jabłkowo - krówkowe Ś asa krówkow kajmak Mąka pszenna Masa krówkowa uniwersalna typ 650 kajmak/o smaku KE COON 4009 cena za 1 kg= 19,98 WNE) SSC [ro ACO T AJ! Ilość porcji: ok. 20 ciastka Czas przygotowania: 80 minut Wegański: nie 6 Składniki na ciasto: 2 szklanki mąki Tablier Blanc % łyżeczki soli % łyżeczki proszku do pieczenia Tablier Blanc 200 g masła Les Croisćs % szklanki śmietany 12% Składniki na nadzienie: PITZJ 2 łyżeczki soku z cytryn % łyżeczki cynamonu Rustica % szklanki cukru Tablier Blanc 2 łyżeczki mąki Tablier Blanc Ok. % szklanki masy krówkowej Tablier Blanc POCEOOWZA Kr WEI Sposób przygotowania: Wszystkie składniki na ciasto posiekać razem, a następnie W EZISAWSCYWI CZCI CHOC JOSZICNWA NIKA Uformować w kulkę, zawinąć w folię spożywczą i odłożyć na 30 minut do lodówki. Przygotować nadzienie: jabłko pokroić w kostkę, dodać wszystkie pozostałe składniki nadzienia oprócz masy krówkowej. Piekarnik nagrzać do 220 stopni. Naszykować blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Ciasto rozwałkować na grubość około 4 mm. Z ciasta wycinać kształty o średnicy około 10 cm. Mogą to być gwiazdki lub kółka. Potrzebujemy parzystą ilość. Na co drugim kształcie wykładać nadzienie z jabłek i dokładać łyżeczkę masy krówkowej. Zlepiać dwa ciastka ze sobą łącząc je za pomocą widelca. Każde ciastko smarować roztrzepanym jajkiem po wierzchu. Piec około 10-12 minut. Wyjąć z piekarnika i odstawić do przestudzenia. Jaja z chowu na wolnym wybiegu kl. M LUC OTIESAW

Najnowsze gazetki

c W Ciastka e A - "jabłkowo - krówkowe Ś asa krówkow kajmak Mąka pszenna Masa krówkowa uniwersalna typ 650 kajmak/o smaku KE COON 4009 cena za 1 kg= 19,98 WNE) SSC [ro ACO T AJ! Ilość porcji: ok. 20 ciastka Czas przygotowania: 80 minut Wegański: nie 6 Składniki na ciasto: 2 szklanki mąki Tablier Blanc % łyżeczki soli % łyżeczki proszku do pieczenia Tablier Blanc 200 g masła Les Croisćs % szklanki śmietany 12% Składniki na nadzienie: PITZJ 2 łyżeczki soku z cytryn % łyżeczki cynamonu Rustica % szklanki cukru Tablier Blanc 2 łyżeczki mąki Tablier Blanc Ok. % szklanki masy krówkowej Tablier Blanc POCEOOWZA Kr WEI Sposób przygotowania: Wszystkie składniki na ciasto posiekać razem, a następnie W EZISAWSCYWI CZCI CHOC JOSZICNWA NIKA Uformować w kulkę, zawinąć w folię spożywczą i odłożyć na 30 minut do lodówki. Przygotować nadzienie: jabłko pokroić w kostkę, dodać wszystkie pozostałe składniki nadzienia oprócz masy krówkowej. Piekarnik nagrzać do 220 stopni. Naszykować blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Ciasto rozwałkować na grubość około 4 mm. Z ciasta wycinać kształty o średnicy około 10 cm. Mogą to być gwiazdki lub kółka. Potrzebujemy parzystą ilość. Na co drugim kształcie wykładać nadzienie z jabłek i dokładać łyżeczkę masy krówkowej. Zlepiać dwa ciastka ze sobą łącząc je za pomocą widelca. Każde ciastko smarować roztrzepanym jajkiem po wierzchu. Piec około 10-12 minut. Wyjąć z piekarnika i odstawić do przestudzenia. Jaja z chowu na wolnym wybiegu kl. M LUC OTIESAW
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 10 gru, 2024 - 12 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
10 gru, 2024 - 12 sty, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo - Tchibo
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 27 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Aldi - Aldi
27 gru, 2024 - 31 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy