Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka E. Leclerc - Boże Narodzenie - Ważna od 12.12 do 23.12 - Strona nr 28

Reklama
Reklama
Reklama

Gazetka E. Leclerc 12.12.2023 - 23.12.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

Stopień trudności: średni Liczba porcji: 3 Czas przygotowania: 15 minut Wegański: nie Składniki: 300 g wędzonego łososia w plastrach Ronde des Mers Szekaoki 1 Ewan cebula żek soku z cytryny Rustica 2 łyżki oliwy Z łu kuscica skóra otalta z jednej cytryny AE musztardy Rustica sól, pieprz Sposób przygotowania: Cebulę pokrok w drobną kostkę, łososia drobno posiekać. Składniki przełożyć do niski. Dodać A soku z cytryny, skórkę cytrynową (część odstawić do dekoracji), musztardę i oliwę. Doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Awokado obrać, pozbawić pestki, pokroić w kostkę i skropić pozostałym sokiem z cytryny. Przyprawić solą. Używając metalowej obręczy wyłożyć 1/3 łososia, a następnie 1/3 awokado. Delikatnie wyjąć z obręczy. Udekorować skórką z cytryny. u m mm Bdlik — Musztarda sarepska/ delikatesowa/ Łosoś atlantycki Oliwa z oliwek Extra Virgin rosyjska/chrzanowa wędzony na zimno tłoczona na zimno 2009 1009 500 ml cena za 1 kg= 9,95 cena za 1 kg= 119,90 cena ża 1 litr =35,98 Francuska - 200 g- 1 litr- 1809 cena za 1 kg= 114,95 cena ża 1 kg= 12,06

Najnowsze gazetki

Reklama
Stopień trudności: średni Liczba porcji: 3 Czas przygotowania: 15 minut Wegański: nie Składniki: 300 g wędzonego łososia w plastrach Ronde des Mers Szekaoki 1 Ewan cebula żek soku z cytryny Rustica 2 łyżki oliwy Z łu kuscica skóra otalta z jednej cytryny AE musztardy Rustica sól, pieprz Sposób przygotowania: Cebulę pokrok w drobną kostkę, łososia drobno posiekać. Składniki przełożyć do niski. Dodać A soku z cytryny, skórkę cytrynową (część odstawić do dekoracji), musztardę i oliwę. Doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Awokado obrać, pozbawić pestki, pokroić w kostkę i skropić pozostałym sokiem z cytryny. Przyprawić solą. Używając metalowej obręczy wyłożyć 1/3 łososia, a następnie 1/3 awokado. Delikatnie wyjąć z obręczy. Udekorować skórką z cytryny. u m mm Bdlik — Musztarda sarepska/ delikatesowa/ Łosoś atlantycki Oliwa z oliwek Extra Virgin rosyjska/chrzanowa wędzony na zimno tłoczona na zimno 2009 1009 500 ml cena za 1 kg= 9,95 cena za 1 kg= 119,90 cena ża 1 litr =35,98 Francuska - 200 g- 1 litr- 1809 cena za 1 kg= 114,95 cena ża 1 kg= 12,06
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy