Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 01.06 do 06.06 - Strona nr 2

Reklama
Reklama
Reklama

Gazetka Kaufland 01.06.2023 - 06.06.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

Halibut filet bez-skóry LUK] tylko Ld | (© b A. M Przygotowanie Czas x -<NA <= — 1 pęczek cebulki Cebulę ze szczypiorem oczyścić, umyć i po- ze szczypiorem kroić w krążki. Czosnek obrać, zmiażdżyć ipod- — 1 ząbek czosnku smażyć z cebulą na rozgrzanej oliwie. Dodać ryż — 2 łyżki oliwy z oliwek i podsmażać przez 2 minuty, mieszając. Stop- — 200 g ryżu do risotta niowo dodawać bulion, włożyć szafran i goto- — 800 ml gorącego bulionu wać 30-40 minut na małym ogniu, od czasu — 0,1 g szafranu do czasu mieszając. Rybę umyć, osuszyć, do- > -4 filety z halibuta prawić solą i pieprzem, i obtoczyć w zmie- Ę <K — sól, pieprz lonych orzechach. Rozgrzać masło, smażyć — 3 łyżki zmielonych orzechów rybę 8-12 minut na chrupiąco. Do risotta do- STOISKO włoskich dać parmezan i doprawić solą i pieprzem Z OBSŁUGĄ — 1łyżka masła Rybę podawać z risottem. Do dania pasuje — 3 łyżki startego parmezanu roszponka z dressingiem cebulowym. Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 22 z dnia 1.06.2023. Oferta ważna od 1.06.2023 do 6.06.2023, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów.

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
Halibut filet bez-skóry LUK] tylko Ld | (© b A. M Przygotowanie Czas x -<NA <= — 1 pęczek cebulki Cebulę ze szczypiorem oczyścić, umyć i po- ze szczypiorem kroić w krążki. Czosnek obrać, zmiażdżyć ipod- — 1 ząbek czosnku smażyć z cebulą na rozgrzanej oliwie. Dodać ryż — 2 łyżki oliwy z oliwek i podsmażać przez 2 minuty, mieszając. Stop- — 200 g ryżu do risotta niowo dodawać bulion, włożyć szafran i goto- — 800 ml gorącego bulionu wać 30-40 minut na małym ogniu, od czasu — 0,1 g szafranu do czasu mieszając. Rybę umyć, osuszyć, do- > -4 filety z halibuta prawić solą i pieprzem, i obtoczyć w zmie- Ę <K — sól, pieprz lonych orzechach. Rozgrzać masło, smażyć — 3 łyżki zmielonych orzechów rybę 8-12 minut na chrupiąco. Do risotta do- STOISKO włoskich dać parmezan i doprawić solą i pieprzem Z OBSŁUGĄ — 1łyżka masła Rybę podawać z risottem. Do dania pasuje — 3 łyżki startego parmezanu roszponka z dressingiem cebulowym. Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 22 z dnia 1.06.2023. Oferta ważna od 1.06.2023 do 6.06.2023, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy