Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 02.11 do 07.11 - Strona nr 2

Reklama
Reklama
Reklama

Gazetka Kaufland 02.11.2023 - 07.11.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

CL CA LISŁZESJC I 100g Tuszka śledziowa wędzona EB KTO 1,79 RYBY Z TEJ ULOTKI DOSTĘPNE SĄ NA STOISKU Z OBSŁUGĄ = 3 zz) Z Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 SANDACZ Z GRZYBOWYM RISOTTEM | (©) Składniki na 4 porcje — 250 g brązowych pieczarek — 3 dymki ze szczypiorem = 1 ząbek czosnku = 1szalotka — % pęczka pietruszki — 300 g ryżu do risotta — 2 łyżki masła — 700 ml bulionu warzywnego — 100 ml śmietany —50 g startego parmezanu — sól, pieprz —4 filety z sandacza (po ok. 170 g) — 2 łyżki soku z cytryny — 2 łyżki oleju 10 Przygotowanie Pieczarki oczyścić i przekroić na pół. Dymki umyć i pokroić w krążki. Czosnek i szalotki obrać, czosnek rozgnieść, a sza- lotkę drobno pokroić. Pietruszkę umyć, osuszyć, oberwać listki i posiekać. Ryż, czosnek i szalotkę poddusić na rozgrza- nym maśle, stopniowo podlewać bulio- nem i dusić pod przykryciem ok. 25 minut, od czasu do czasu mieszając. Dodać śmietanę i parmezan, doprawić solą, pieprzem i pietruszką. Filety umyć, osu- szyć ręcznikiem kuchennym, skropić so- kiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron przez ok. 5 minut. Na pozostałym tłusz- czu podsmażyć grzyby, połączyć z ry- żem ipodawać ze smażonym sandaczem. Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 44 z dnia 2.11.2023. Oferta ważna od 2.11.2023 do 7.11.2023, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów WET NONE ©” Gray

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
CL CA LISŁZESJC I 100g Tuszka śledziowa wędzona EB KTO 1,79 RYBY Z TEJ ULOTKI DOSTĘPNE SĄ NA STOISKU Z OBSŁUGĄ = 3 zz) Z Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 SANDACZ Z GRZYBOWYM RISOTTEM | (©) Składniki na 4 porcje — 250 g brązowych pieczarek — 3 dymki ze szczypiorem = 1 ząbek czosnku = 1szalotka — % pęczka pietruszki — 300 g ryżu do risotta — 2 łyżki masła — 700 ml bulionu warzywnego — 100 ml śmietany —50 g startego parmezanu — sól, pieprz —4 filety z sandacza (po ok. 170 g) — 2 łyżki soku z cytryny — 2 łyżki oleju 10 Przygotowanie Pieczarki oczyścić i przekroić na pół. Dymki umyć i pokroić w krążki. Czosnek i szalotki obrać, czosnek rozgnieść, a sza- lotkę drobno pokroić. Pietruszkę umyć, osuszyć, oberwać listki i posiekać. Ryż, czosnek i szalotkę poddusić na rozgrza- nym maśle, stopniowo podlewać bulio- nem i dusić pod przykryciem ok. 25 minut, od czasu do czasu mieszając. Dodać śmietanę i parmezan, doprawić solą, pieprzem i pietruszką. Filety umyć, osu- szyć ręcznikiem kuchennym, skropić so- kiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron przez ok. 5 minut. Na pozostałym tłusz- czu podsmażyć grzyby, połączyć z ry- żem ipodawać ze smażonym sandaczem. Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4 e Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 44 z dnia 2.11.2023. Oferta ważna od 2.11.2023 do 7.11.2023, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej, lub do wyczerpania zapasów WET NONE ©” Gray
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy