Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 03.11 do 30.11 - Strona nr 30

Reklama
Reklama
Reklama

Gazetka Lidl 03.11.2022 - 30.11.2022


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

* Sposób przygotowania „ > PRZYGOTUJ % * papier do pieczenia * blachę do pieczenia o wymiarach ok. 18 x 22 cm PRZYGOTUJ WCZEŚNIEJ: Zaparz espresso i odstaw do wystygnięcia. KROK 1: ROZTAPIAMY CZEKOLADĘ Czekoladę siekamy. 1 łyżkę wiśni grubo siekamy i odstawiamy. 250 g czekolady roztapiamy w kąpieli wodnej wraz A z pokrojonym w kostkę masłem, a następnie studzimy. KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY CIASTO Jajka, żółtko, cukier oraz sól łączymy i miksujemy tak długo, aż powstanie kremowa masa (do momentu, aż cukier się * rozpuści). Dodajemy masę czekoladową i ponownie mieszamy. Pozostałe wiśnie łączymy z mąką i proszkiem do pieczenia, dodajemy do espresso i krótko mieszamy. Dosypujemy 100 g posiekanej czekolady i wszystko delikatnie mieszamy. KROK 3: PIECZEMY BROWNIE Ciasto przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180?C przez ok. 30 minut, aż wierzch będzie chrupiący, a wnętrze jeszcze trochę miękkie. Brownie studzimy w formie. KROK 4: OZDABIAMY ROZPUSZCZONĄ CZEKOLADĄ Pozostałą czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej i zapomocą łyżki polewamy nią ciasto, tworząc paski. Posypujemy posiekanymi wiśniami i pozostawiamy do wyschnięcia. Kroimy w kostkę. 30 % $ %

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
* Sposób przygotowania „ > PRZYGOTUJ % * papier do pieczenia * blachę do pieczenia o wymiarach ok. 18 x 22 cm PRZYGOTUJ WCZEŚNIEJ: Zaparz espresso i odstaw do wystygnięcia. KROK 1: ROZTAPIAMY CZEKOLADĘ Czekoladę siekamy. 1 łyżkę wiśni grubo siekamy i odstawiamy. 250 g czekolady roztapiamy w kąpieli wodnej wraz A z pokrojonym w kostkę masłem, a następnie studzimy. KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY CIASTO Jajka, żółtko, cukier oraz sól łączymy i miksujemy tak długo, aż powstanie kremowa masa (do momentu, aż cukier się * rozpuści). Dodajemy masę czekoladową i ponownie mieszamy. Pozostałe wiśnie łączymy z mąką i proszkiem do pieczenia, dodajemy do espresso i krótko mieszamy. Dosypujemy 100 g posiekanej czekolady i wszystko delikatnie mieszamy. KROK 3: PIECZEMY BROWNIE Ciasto przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180?C przez ok. 30 minut, aż wierzch będzie chrupiący, a wnętrze jeszcze trochę miękkie. Brownie studzimy w formie. KROK 4: OZDABIAMY ROZPUSZCZONĄ CZEKOLADĄ Pozostałą czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej i zapomocą łyżki polewamy nią ciasto, tworząc paski. Posypujemy posiekanymi wiśniami i pozostawiamy do wyschnięcia. Kroimy w kostkę. 30 % $ %
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy