Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Netto Gazetki promocyjne
Netto
Najnowsze gazetki 1

Aktualna gazetka Netto - Ważna od 14.11 do 19.11 - Strona nr 12

Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Reklama
Gazetka Netto 14.11.2022 - 19.11.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

12 Od poniedziałku 14.11 do soboty 19.11.2022 POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW KUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! POZNAJ PRZEPIS NA: TAGLIATELLE Z ŁOSOSIEM, CHORIZO I GORGONZOLĄ PABIANICEQ SKŁADNIKI NA 2 PORCJE PRZYGOTOWANIE * 250 g łososia atlantyckiego Łososia myjemy, osuszamy papryką i zalewamy całość śmietaną. Port Netto + sól + pieprz mielony Bolinero + 3 ząbki czosnku - bazylia świeża Z Zieleniaka + 100 ml oleju z rozmarynem, oregano i bazylią * 1cebula * 50 g chorizo Sarta Picante Bell - 50 g pomidorów suszonych - papryka wędzona mielona - 200 g śmietany 30% Miletto + 50 g gorgonzoli Fellino * 200 g makaronu tagliatelle Premieur - 40 g orzechów nerkowca Sereno papierowym ręcznikiem i posypujemy solą oraz pieprzem. Ząbek czosnku i kilka liści świeżej bazylii drobno siekamy i mieszamy z 50 ml oleju. Łososia nacieramy marynatą i odkładamy do lodówki na 30 minut. Na patelni rozgrzewamy 50 ml oleju i podsmażamy na nim pokrojoną w kostkę cebulę, posiekane dwa ząbki czosnku i plastry chorizo. Dodajemy pokrojone suszone pomidory, doprawiamy wędzoną PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA KUCHNI DARIUSZA STANISZEWSKIEGO Z RESTAURACJI OSADA RYBACKA SERECZYN Następnie w sosie roztapiamy gorgonzolę, mieszamy go aż do zgęstnienia i doprawiamy solą oraz pieprzem. W międzyczasie gotujemy makaron (zgodnie z instrukcją), a łososia pieczemy w 180*”C przez 10 minut. Na talerz wykładamy odcedzony i połączony z sosem makaron oraz upieczonego łososia. Danie posypujemy siekanymi orzechami nerkowca i bazylią. Smacznego! s A OSADA RYBACKA SERECZYN W PABIANICACH Łosoś atlantycki Port Netto 2*125g 4 Makaron SES Ukg 18;49 tagliatelle Premieur 16,49 400 g 14,98/1kg 5,99

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
 
 
 
 
 
12 Od poniedziałku 14.11 do soboty 19.11.2022 POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW KUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. CO TYDZIEN NOWY PRZEPIS! POZNAJ PRZEPIS NA: TAGLIATELLE Z ŁOSOSIEM, CHORIZO I GORGONZOLĄ PABIANICEQ SKŁADNIKI NA 2 PORCJE PRZYGOTOWANIE * 250 g łososia atlantyckiego Łososia myjemy, osuszamy papryką i zalewamy całość śmietaną. Port Netto + sól + pieprz mielony Bolinero + 3 ząbki czosnku - bazylia świeża Z Zieleniaka + 100 ml oleju z rozmarynem, oregano i bazylią * 1cebula * 50 g chorizo Sarta Picante Bell - 50 g pomidorów suszonych - papryka wędzona mielona - 200 g śmietany 30% Miletto + 50 g gorgonzoli Fellino * 200 g makaronu tagliatelle Premieur - 40 g orzechów nerkowca Sereno papierowym ręcznikiem i posypujemy solą oraz pieprzem. Ząbek czosnku i kilka liści świeżej bazylii drobno siekamy i mieszamy z 50 ml oleju. Łososia nacieramy marynatą i odkładamy do lodówki na 30 minut. Na patelni rozgrzewamy 50 ml oleju i podsmażamy na nim pokrojoną w kostkę cebulę, posiekane dwa ząbki czosnku i plastry chorizo. Dodajemy pokrojone suszone pomidory, doprawiamy wędzoną PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SZEFA KUCHNI DARIUSZA STANISZEWSKIEGO Z RESTAURACJI OSADA RYBACKA SERECZYN Następnie w sosie roztapiamy gorgonzolę, mieszamy go aż do zgęstnienia i doprawiamy solą oraz pieprzem. W międzyczasie gotujemy makaron (zgodnie z instrukcją), a łososia pieczemy w 180*”C przez 10 minut. Na talerz wykładamy odcedzony i połączony z sosem makaron oraz upieczonego łososia. Danie posypujemy siekanymi orzechami nerkowca i bazylią. Smacznego! s A OSADA RYBACKA SERECZYN W PABIANICACH Łosoś atlantycki Port Netto 2*125g 4 Makaron SES Ukg 18;49 tagliatelle Premieur 16,49 400 g 14,98/1kg 5,99
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 22 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Aldi - Aldi
22 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 10 gru, 2024 - 12 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
10 gru, 2024 - 12 sty, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 8 sty, 2025 - 13 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
8 sty, 2025 - 13 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy