Produkty w tej gazetce
| MEszzmz SAMUI) IWZUNE [UNCJI Marta Pinocy M Starszy Menadżer s ds. Kategorii EKSPERT ALDI POLECA W ALDI czeka na Ciebie bogata oferta NELOACCE gatunki, formy, receptury, Z różnych zakątków świata. Otwórz się na nowe smaki i odkryj swoje ulubione rodzaje. W szerokiej gamie znajdziesz sery dojrzewające, twarde, miękkie, w kawałku czy pokrojone w CEWADE kanapkę lub jako samodzielna przekąska. Kupisz je w standardowych opakowaniach lub XXL dla dużej rodziny. Polecamy ISSY marki wła a: WIOZAOC oferuje pyszne i wyraziste w smaku sery wytwarzane według niepowtarzalnych CEULADYI ET ANECKAW należą między [LLLUIE holenderska gouda, sery 1070) harceńskiego czy bawarskiego. Koniecznie spróbuj sera do zapieczenia! Charakteryzuje się niezapomnianym smakiem i aromatem oraz przyjemną kremową konsystencją. SERdecznie zachęcamy do poznawania naszych smaków na serowej mapie ALDI! | LO „ czy goudę można | określić mianem twardego i sera, zależy od stopnia OLSZA Młoda gouda, CLEO) dojrzewa | kilka tygodni, jest serem | OCEŃ Po okresie | UŁ trwającym trzy miesiące gouda staje się serem twardym określamy , jako średnio twardy lub | twardy. | | snej JAK POWSTAJE SER PLEŚNIOWY? JAKA JEST GAL POMIĘDZY M 4 ABRIE? ery pleśniowe wytwarz: | CAMEMBERTEM u ENEOEI ona AA Roe h a CLAW A CCA Jh GUAM neta ag - kkiego z Francji: Różnią się jedn= o ; aeg sze spe m ABN brie pochodzi z francuskiego SIO Brie a ala nej len, kediói po" natomiast camembert ma swoje Ora dad r NUY 4 RA eśli pleśń znajduje si mbert w Normandii. |. ; ; „koni Wad pa ODC IJGIG) pieśniową skórka, Aj ROCA na e sa Oby! OTOK zastosowanie szlachetnego 9rzy » IESH mio: niebieskiej, która A odr EL ona jadalna. kai Ie a eh REL © A ją - podczas doJT' TM siek, r PRE | Jeśli skórki ola. CUZ się nieco LCL kożdlanarii je pozostaje URZ AAU. pleśnia, jest yta jest szlachetna CMJ CZLNCSA Ja aee nostokiy | R AWWZJŚ ręgacn, najsłynni. ą RP R: produkowany a duży RAA | kremowy: MEN IU wycinków, Pe el i WALON | o ma zedawane W całości. Cremiger Weichkdse spr:
Nazwa | Szczególy |
---|