Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 12.12 do 08.01 - Strona nr 9

Reklama

Reklama
Reklama

Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

180 g makaronu muszle, 250 g chudego twarogu, 200 g szpinaku, 3 suszone pomidory z zalewy, 1 opakowanie Kindziuka Balcerzak, 1 szalotka, 2 ząbki czosnku, 1 łyżka oliwy, 2 łyżki pecorino lub parmezanu, 2 łyżki oliwki (opcjonalnie), gałka muszkatołowa, pieprz świeżo mielony, 1 łyżeczka papryki słodkiej mielonej, |0 ml przecieru pomidorowego, 1,5 łyżeczki oregano, natka pietruszki. TASEICESZEJ POPE ZOZ Kindziuka pokrój w paski, zarumień na łyżce oliwy razem z posiekaną szalotką i czosnkiem. Dodaj szpinak. Kiedy listki szpinaku zmiękną, zdejmij patelnię z palnika, przestudź. Muszle wrzuć do wrzątku na 5 minut, odcedź, przelej zimną wodą i osącz. Nagrzej piekarnik do 180?C.Do kindziuka ze szpinakiem dodaj posiekane suszone pomidory i oliwki, oraz pokruszony twaróg. Przypraw gałką i pieprzem, wymieszaj. Nafaszeruj muszle. Do naczynia żaroodpornego wlej przecier, przyprawę oregano, papryką i pieprzem. Muszle ułóż w sosie pomidorowym, posyp tartym serem, zapiekaj przez 15 minut. Posyp posiekaną natką i od razu podawaj.

Najnowsze gazetki

Reklama
180 g makaronu muszle, 250 g chudego twarogu, 200 g szpinaku, 3 suszone pomidory z zalewy, 1 opakowanie Kindziuka Balcerzak, 1 szalotka, 2 ząbki czosnku, 1 łyżka oliwy, 2 łyżki pecorino lub parmezanu, 2 łyżki oliwki (opcjonalnie), gałka muszkatołowa, pieprz świeżo mielony, 1 łyżeczka papryki słodkiej mielonej, |0 ml przecieru pomidorowego, 1,5 łyżeczki oregano, natka pietruszki. TASEICESZEJ POPE ZOZ Kindziuka pokrój w paski, zarumień na łyżce oliwy razem z posiekaną szalotką i czosnkiem. Dodaj szpinak. Kiedy listki szpinaku zmiękną, zdejmij patelnię z palnika, przestudź. Muszle wrzuć do wrzątku na 5 minut, odcedź, przelej zimną wodą i osącz. Nagrzej piekarnik do 180?C.Do kindziuka ze szpinakiem dodaj posiekane suszone pomidory i oliwki, oraz pokruszony twaróg. Przypraw gałką i pieprzem, wymieszaj. Nafaszeruj muszle. Do naczynia żaroodpornego wlej przecier, przyprawę oregano, papryką i pieprzem. Muszle ułóż w sosie pomidorowym, posyp tartym serem, zapiekaj przez 15 minut. Posyp posiekaną natką i od razu podawaj.
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy