Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
E. Leclerc Gazetki promocyjne
E. Leclerc
Najnowsze gazetki 4

Aktualna gazetka E. Leclerc - Boże Narodzenie - Ważna od 10.12 do 24.12 - Strona nr 20

Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Gazetka E. Leclerc 10.12.2024 - 24.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

Stopień trudności: trudny Ilość porcji: 8 Czas przygotowania: 60 minut Wegański: nie Składniki: 1 kg filetu z łososia bez skóry 2 łyżeczki musztardy francuskiej Rustica 2 op. ciasta francuskiego Tablier Blanc 1 jajko Polska Kurka Składniki na masę szpinakową: 200 g świeżego lub mrożonego szpinaku 1 łyżka masła Les Croisćs 1 mała cebula 3 ząbki czosnku 1 łyżka bułki tartej Tablier Blanc 2 łyżki tartego Grana Padano Les Croisćs 2 łyżki serka kremowego Składniki na masę pieczarkową: 300 g małych pieczarek 1 łyżka masła Les Croisćs Składniki na sos koperkowy: 40 g masła Les Croisćs 1 łyżka mąki pszennej Tablier Blanc 2 łyżki białego wina 125 ml śmietanki 30% 2 łyżki posiekanego koperku Sposób przygotowania: l Łososia opłukać i dokładnie osuszyć papierowymi ręcznikami. Przekroić na 2 części. Doprawić solą, pieprzem, wysmarować musztardą. Odłożyć do zamarynowania. Przygotować masę szpinakową i pieczarkową. Masa szpinakowa: Na patelnię włożyć masło, dodać posiekaną cebulę i zeszklić ją co chwilę mieszając. Dodać drobno posiekany czosnek, wymieszać i smażyć 1 minutę. Dodać szpinak i mieszając dusić przez około minutę aż zwiędnie, a woda odparuje. Doprawić solą i pieprzem, odstawić z ognia. Wyłożyć na deskę i posiekać. Dodać bułkę tartą, parmezan i wymieszać. Gdy szpinak całkowicie ostygnie wymieszać go z serkiem kremowym. Masa pieczarkowa: Pieczarki umyć i osuszyć. Pokroić drobno, dodać masło i smażyć co chwilę mieszając, aż odparują i się zrumienią. Doprawić solą i pieprzem, zdjąć z patelni. Piekarnik nagrzać do 220 stopni. Dużą blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto francuskie wyjąć z lodówki przed pieczeniem. Jajko roztrzepać. Wyjąć pierwsze ciasto z lodówki, rozwinąć i przekroić na 2 części, jedną nieco większą od drugiej. Na mniejszej części wyłożyć połowę szpinaku, położyć na nim jeden filet łososia. Na wierzchu położyć połowę pieczarek. Przykryć drugą, nieco większą częścią ciasta, skleić brzegi, podwinąć pod spód. Wierzch posmarować roztrzepanym jajkiem, naciąć nożem na krzyż i wstawić do piekarnika. Można przygotować drugą roladę i piec je obok siebie. Piec przez ok. 20 minut aż się zrumieni. Wyjąć z piekarnika i odczekać chwilę przed pokrojeniem. Przygotować sos koperkowy: Do rondelka włożyć masło i roztopić. Dodać mąkę i szybko wymieszać rózgą. Gdy zacznie się gotować wlać wino i wymieszać. Wlać śmietankę, wymieszać i zagotować. Doprawić solą i odstawić z ognia. Dodać posiekany koperek. Podawać z sosem koperkowym i ulubionymi dodatkami. Ciasto francuskie Bio Ser grana > UO tarty 9 cena za 1 kg=99,75 Szpinak siekany Eo) 9 cenaza 1kg=15,61 cena za 1 kg= 6,65 ZAEACCAJI

Najnowsze gazetki

Stopień trudności: trudny Ilość porcji: 8 Czas przygotowania: 60 minut Wegański: nie Składniki: 1 kg filetu z łososia bez skóry 2 łyżeczki musztardy francuskiej Rustica 2 op. ciasta francuskiego Tablier Blanc 1 jajko Polska Kurka Składniki na masę szpinakową: 200 g świeżego lub mrożonego szpinaku 1 łyżka masła Les Croisćs 1 mała cebula 3 ząbki czosnku 1 łyżka bułki tartej Tablier Blanc 2 łyżki tartego Grana Padano Les Croisćs 2 łyżki serka kremowego Składniki na masę pieczarkową: 300 g małych pieczarek 1 łyżka masła Les Croisćs Składniki na sos koperkowy: 40 g masła Les Croisćs 1 łyżka mąki pszennej Tablier Blanc 2 łyżki białego wina 125 ml śmietanki 30% 2 łyżki posiekanego koperku Sposób przygotowania: l Łososia opłukać i dokładnie osuszyć papierowymi ręcznikami. Przekroić na 2 części. Doprawić solą, pieprzem, wysmarować musztardą. Odłożyć do zamarynowania. Przygotować masę szpinakową i pieczarkową. Masa szpinakowa: Na patelnię włożyć masło, dodać posiekaną cebulę i zeszklić ją co chwilę mieszając. Dodać drobno posiekany czosnek, wymieszać i smażyć 1 minutę. Dodać szpinak i mieszając dusić przez około minutę aż zwiędnie, a woda odparuje. Doprawić solą i pieprzem, odstawić z ognia. Wyłożyć na deskę i posiekać. Dodać bułkę tartą, parmezan i wymieszać. Gdy szpinak całkowicie ostygnie wymieszać go z serkiem kremowym. Masa pieczarkowa: Pieczarki umyć i osuszyć. Pokroić drobno, dodać masło i smażyć co chwilę mieszając, aż odparują i się zrumienią. Doprawić solą i pieprzem, zdjąć z patelni. Piekarnik nagrzać do 220 stopni. Dużą blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto francuskie wyjąć z lodówki przed pieczeniem. Jajko roztrzepać. Wyjąć pierwsze ciasto z lodówki, rozwinąć i przekroić na 2 części, jedną nieco większą od drugiej. Na mniejszej części wyłożyć połowę szpinaku, położyć na nim jeden filet łososia. Na wierzchu położyć połowę pieczarek. Przykryć drugą, nieco większą częścią ciasta, skleić brzegi, podwinąć pod spód. Wierzch posmarować roztrzepanym jajkiem, naciąć nożem na krzyż i wstawić do piekarnika. Można przygotować drugą roladę i piec je obok siebie. Piec przez ok. 20 minut aż się zrumieni. Wyjąć z piekarnika i odczekać chwilę przed pokrojeniem. Przygotować sos koperkowy: Do rondelka włożyć masło i roztopić. Dodać mąkę i szybko wymieszać rózgą. Gdy zacznie się gotować wlać wino i wymieszać. Wlać śmietankę, wymieszać i zagotować. Doprawić solą i odstawić z ognia. Dodać posiekany koperek. Podawać z sosem koperkowym i ulubionymi dodatkami. Ciasto francuskie Bio Ser grana > UO tarty 9 cena za 1 kg=99,75 Szpinak siekany Eo) 9 cenaza 1kg=15,61 cena za 1 kg= 6,65 ZAEACCAJI
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 30 gru, 2024 - 7 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
30 gru, 2024 - 7 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 22 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Aldi - Aldi
22 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 4 sty, 2025 - 4 sty, 2025
Aldi - Aldi
4 sty, 2025 - 4 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy