Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 16

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 35

Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

PS 10 porji Składniki; Cito Maka przen ARO 275g Jajko ARO 1 ct. Mika kokosowe 905 Masło ARO 20. +50 do S6ł szcypia „Nadzienie Jablka saa rect 500 Grwaki 500 Orzechy włoskie huskane ARO 60 g Miga gros 20. *Łarwóma szoa METRO Chef40g Rodzynki METRO Chef 40. Cukier rzcnowy 100g Rum 50 ml Miód gryczany20 g Cynamon mielony szczypta Kardamon mielony szczypta 5 Rokitnik 2005 Cake rzenowy 100g Śmietanka 30 METRO Chef 100g Strudel z jabłkami, gruszkami i sosem z rokitnika Sposób przygotowania: Mak przesiać do miski, dodać jajko, sk z limonki lekko ciepłe mieko, posiekane „masło szzyptę soli krótko zagiatać aż ciasto uzyska jednolitego gludią 4 ayczną konsystencję Wyrobione ciasto uformować w kul, posmarować olejem, zainąć foi spożywcze i zostawić w temperaturze pokojowej na k-40 Rodzynki opłukać, osuszyć, zalać rumem, dodać cukier i wymieszać. Orzechy posiekać, wymieszać z migdałami I uprażyć na suchej packi. Jabłka gruszki obrać usunąć gniazda nasienne i pokość w drobną kotkę, a następie wymieszać w misce z prażonymi orzechami, żriwia4,cyramonem, krem trzcinowym i mielonym kardamonem. Ciasto na strudel ułożyć na posypanej mąką ścierezce i rozwałkować na cienki, prostokątny placek. Ciasto powinno roztopionym masłem i nałożyć fi brzegów. Zrołowaćstrudel przełożyć go a blachę do pieczenia i posmarować. roatopionym masłem. Pie pzez k.45 min w temp. 200'C. Na malej rozgrzanej patelni skarmelizować rokinik z cukrem trzeinowym i zalać zimną śmietanką, Gotować do uzyskania lekko zawiesistego sou. Gotowy strudei podawać pokrojony w plastry i polany z sosem z rokinika.

Najnowsze gazetki

PS 10 porji Składniki; Cito Maka przen ARO 275g Jajko ARO 1 ct. Mika kokosowe 905 Masło ARO 20. +50 do S6ł szcypia „Nadzienie Jablka saa rect 500 Grwaki 500 Orzechy włoskie huskane ARO 60 g Miga gros 20. *Łarwóma szoa METRO Chef40g Rodzynki METRO Chef 40. Cukier rzcnowy 100g Rum 50 ml Miód gryczany20 g Cynamon mielony szczypta Kardamon mielony szczypta 5 Rokitnik 2005 Cake rzenowy 100g Śmietanka 30 METRO Chef 100g Strudel z jabłkami, gruszkami i sosem z rokitnika Sposób przygotowania: Mak przesiać do miski, dodać jajko, sk z limonki lekko ciepłe mieko, posiekane „masło szzyptę soli krótko zagiatać aż ciasto uzyska jednolitego gludią 4 ayczną konsystencję Wyrobione ciasto uformować w kul, posmarować olejem, zainąć foi spożywcze i zostawić w temperaturze pokojowej na k-40 Rodzynki opłukać, osuszyć, zalać rumem, dodać cukier i wymieszać. Orzechy posiekać, wymieszać z migdałami I uprażyć na suchej packi. Jabłka gruszki obrać usunąć gniazda nasienne i pokość w drobną kotkę, a następie wymieszać w misce z prażonymi orzechami, żriwia4,cyramonem, krem trzcinowym i mielonym kardamonem. Ciasto na strudel ułożyć na posypanej mąką ścierezce i rozwałkować na cienki, prostokątny placek. Ciasto powinno roztopionym masłem i nałożyć fi brzegów. Zrołowaćstrudel przełożyć go a blachę do pieczenia i posmarować. roatopionym masłem. Pie pzez k.45 min w temp. 200'C. Na malej rozgrzanej patelni skarmelizować rokinik z cukrem trzeinowym i zalać zimną śmietanką, Gotować do uzyskania lekko zawiesistego sou. Gotowy strudei podawać pokrojony w plastry i polany z sosem z rokinika.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Biedronka - Biedronkowe oszczędności P oferta od 16.09 - Gazetka - Biedronka.pl 16 wrz, 2024 - 23 wrz, 2024
Biedronka - Biedronkowe oszczędności P oferta od 16.09 - Gazetka - Biedronka.pl
16 wrz, 2024 - 23 wrz, 2024
Gazetka Biedronka - Tani weekend 13.09 - Gazetka - Biedronka.pl 13 wrz, 2024 - 20 wrz, 2024
Biedronka - Tani weekend 13.09 - Gazetka - Biedronka.pl
13 wrz, 2024 - 20 wrz, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 10 wrz, 2024 - 13 paź, 2024
Tchibo - Tchibo
10 wrz, 2024 - 13 paź, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 21 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Aldi - Aldi
21 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy