Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 4

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 9

Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

- Carpaccio di capesante R j CARPACCIO Z PRZEGRZEBKÓW r PORCJE SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE że św. Jakuba 16 szt. = Małże oczyszczamy i kroimy w cienkie plasterki. Rukolę siekamy drobno i układamy równą warstwę na talerzu. Na wierzch układamy <Q z oliwek plastry przegrzebków i posypujemy je extra vergine 40 mi delikatnie białym pieprzem. ę = PPE 20g . Przygotowujemy emulsję z oliwy i cytryny * Biały pieprz i skrapiamy całe danie. Cytrynę parzymy, sciągamy skórkę, usuwamy albedo. Oczyszczoną skórkę kroimy w jullienne i dekorujemy nią danie. Soliród blanszujemy i układamy na talerzu. Całość posypujemy drobno posiekaną natką pietruszki. > © = om Można je serwować po obróbce termicznej czy marynowaniu. 7 Doskonale sprawdzą się jako przekąska, dodatek do sałatek e czy danie główne. Należy pamiętać o krótkim czasie obróbki termicznej ze względu na twardnienie mięsa. 4 AE

Najnowsze gazetki

- Carpaccio di capesante R j CARPACCIO Z PRZEGRZEBKÓW r PORCJE SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE że św. Jakuba 16 szt. = Małże oczyszczamy i kroimy w cienkie plasterki. Rukolę siekamy drobno i układamy równą warstwę na talerzu. Na wierzch układamy <Q z oliwek plastry przegrzebków i posypujemy je extra vergine 40 mi delikatnie białym pieprzem. ę = PPE 20g . Przygotowujemy emulsję z oliwy i cytryny * Biały pieprz i skrapiamy całe danie. Cytrynę parzymy, sciągamy skórkę, usuwamy albedo. Oczyszczoną skórkę kroimy w jullienne i dekorujemy nią danie. Soliród blanszujemy i układamy na talerzu. Całość posypujemy drobno posiekaną natką pietruszki. > © = om Można je serwować po obróbce termicznej czy marynowaniu. 7 Doskonale sprawdzą się jako przekąska, dodatek do sałatek e czy danie główne. Należy pamiętać o krótkim czasie obróbki termicznej ze względu na twardnienie mięsa. 4 AE
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka DINO - Marketdino 8 sty, 2025 - 14 sty, 2025
DINO - Marketdino
8 sty, 2025 - 14 sty, 2025
Gazetka Carrefour - Carrefour Gazetka Ważna od 02.12.2024 do 07.12.2024 27 gru, 2024 - 4 gru, 2025
Carrefour - Carrefour Gazetka Ważna od 02.12.2024 do 07.12.2024
27 gru, 2024 - 4 gru, 2025
Gazetka Kaufland - Kaufland Mutacja 5 9 sty, 2025 - 15 sty, 2025
Kaufland - Kaufland Mutacja 5
9 sty, 2025 - 15 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 15 sty, 2025 - 16 sty, 2025
Aldi - Aldi
15 sty, 2025 - 16 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy