Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama


Aktualna gazetka Specjał - Boże Narodzenie - Ważna od 04.12 do 31.12 - Strona nr 38

Reklama

Reklama
Reklama

Gazetka Specjał 04.12.2023 - 31.12.2023


Reklama




Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

GAZETKA SPECJAŁ gazetka nr 10/2023 WAFELKI R Lektor] WAFELKI/g YOGURT Śsr IK MAFELKI 4 ź = Wafle Sonko lekkie 48 Bread Rolls pełnoziarniste w czekoladzie pizza 3ziarna w czekoladzie mlecznej czosnek z pietruszką. zowsem w czekoladzie mlecznej warzywa śródziemnomorskie Wafle ryżowe w czekoladzie w polewie jogurtowej ryżowo-kukurydziane Wafle ryżowe w czekoladzie mlecznej w czekoladzie deserowej 658 5 pak. 11 szt pak. 12 szt pak. 28 szt pak. 26 szt I RYŻ > une tun ge Zomoszewi o] : EU pi u GL: x > | z Sonko E Sonko ryż J iezymi : : 5 y ć pieczywo Sonko ryż k amerykański c" EE długoziarnisty parboiled europejski jaśminowy lekkie naturalny okrągły basmati w asortymencie 4x100g 4x100g 4x100g : 170g pak. 12 szt. pak. 12 szt. pak. 6 szt. pak. 6 szt. pak. 10 szt Tosters z czekoladą mleczną 685 pak. 10 szt. składniki wykonanie 400 g polędwiczki wieprzowej Bukę Tariq Wrocławską wymieszać ze wszyskimi przyprawami jojko 2. Polędwiczkę doprawić solą pieprzem. Obsmażyć no poieiz każdej 2lyżki mąki pszennej stony Lekko ostdzć, obłoczyć wmąca,żóiku, no koiec w bul lae ok. 2/3 szklanki Bułki Tartej Wrocławskiej 3. Ułożyć w naczyniu żaroodpomym i piec w temp 190"C przez 45 min. 500g ziemniaków 4.Obrać zek ugołowoć i zmiksować z malem na pure. lyżka mosk 5. Obrać marchewki, pokrość na miejszs kawki, ugołowoć al dente. Dodać do 300 g marchewki nich oliwę, sól pieprz, paprykę w proszku oraz czosnek granulowany, wymieszoć. 3 łyżki oliwy 6. Wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia piec ok. 20 mn przyprawy: sól, pieprz, papryka w proszku 7. res ziemniaczane łżyćno kler, położyć pieczone marchewki oraz Bułka Tarta O. --4sd, słodka i oska, czosnek granulowany, pokrojoną w plastry polędwiczkę. Wrocławska zioła prowansalskie, oregano, gt 4508 - brutto 4.99 pak. 12 szt. ubczyk suszony, pieprz czarny © SPECJAEŁ www.specjal.com.pl 38 Oferta ważna: 04.12.2023-31.12.2023

Najnowsze gazetki

Reklama
GAZETKA SPECJAŁ gazetka nr 10/2023 WAFELKI R Lektor] WAFELKI/g YOGURT Śsr IK MAFELKI 4 ź = Wafle Sonko lekkie 48 Bread Rolls pełnoziarniste w czekoladzie pizza 3ziarna w czekoladzie mlecznej czosnek z pietruszką. zowsem w czekoladzie mlecznej warzywa śródziemnomorskie Wafle ryżowe w czekoladzie w polewie jogurtowej ryżowo-kukurydziane Wafle ryżowe w czekoladzie mlecznej w czekoladzie deserowej 658 5 pak. 11 szt pak. 12 szt pak. 28 szt pak. 26 szt I RYŻ > une tun ge Zomoszewi o] : EU pi u GL: x > | z Sonko E Sonko ryż J iezymi : : 5 y ć pieczywo Sonko ryż k amerykański c" EE długoziarnisty parboiled europejski jaśminowy lekkie naturalny okrągły basmati w asortymencie 4x100g 4x100g 4x100g : 170g pak. 12 szt. pak. 12 szt. pak. 6 szt. pak. 6 szt. pak. 10 szt Tosters z czekoladą mleczną 685 pak. 10 szt. składniki wykonanie 400 g polędwiczki wieprzowej Bukę Tariq Wrocławską wymieszać ze wszyskimi przyprawami jojko 2. Polędwiczkę doprawić solą pieprzem. Obsmażyć no poieiz każdej 2lyżki mąki pszennej stony Lekko ostdzć, obłoczyć wmąca,żóiku, no koiec w bul lae ok. 2/3 szklanki Bułki Tartej Wrocławskiej 3. Ułożyć w naczyniu żaroodpomym i piec w temp 190"C przez 45 min. 500g ziemniaków 4.Obrać zek ugołowoć i zmiksować z malem na pure. lyżka mosk 5. Obrać marchewki, pokrość na miejszs kawki, ugołowoć al dente. Dodać do 300 g marchewki nich oliwę, sól pieprz, paprykę w proszku oraz czosnek granulowany, wymieszoć. 3 łyżki oliwy 6. Wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia piec ok. 20 mn przyprawy: sól, pieprz, papryka w proszku 7. res ziemniaczane łżyćno kler, położyć pieczone marchewki oraz Bułka Tarta O. --4sd, słodka i oska, czosnek granulowany, pokrojoną w plastry polędwiczkę. Wrocławska zioła prowansalskie, oregano, gt 4508 - brutto 4.99 pak. 12 szt. ubczyk suszony, pieprz czarny © SPECJAEŁ www.specjal.com.pl 38 Oferta ważna: 04.12.2023-31.12.2023
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy