Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 7

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 31.10 do 07.11 - Strona nr 5

Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

Przygotuj: 2 miski, blachę do pieczenia, silikonowy pędzelek ACz w LICZBA PORCJI: 4 GA Tina: 90 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŁATWY SKŁADNIKI Ciasto brise <R ę * 80 g orzechów włoskich * 1 płaska łyżka soli Y * sól, pieprz * 150 ml wody * * 4 łyżki oliwy z oliwek extra vergine « 30 mloliwy z oliwek extra vergine * 250 g sera mascarpone e gorgonzola A * 320g mąki * 30 g bułki tartej EA R ź * 20 liści szałwii Farsz * 60 g rodzynek * 1 jajko (do posmarowania) * 2 gruszki PRZYGOTOWANIE ż 1 Przygotuj ciasto brise. W misce połącz sól z wodą, oliwą i stopniowo dodawaj mąkę. Szybko ugnieć ciasto, uformuj z niego kulę i owiń folią spożywczą. Przełóż do lodówki na 30 minut. 2. W międzyczasie namocz rodzynki w ciepłej wodzie. Gruszki obierz ze skóry i pokrój w małą kostkę, a orzechy posiekaj. Przełóż do miski, dopraw solą, pieprzem i oliwą. 3 Ciasto wyjmij z lodówki, rozwałkuj na prostokąt o grubości 3 milimetrów i wymiarach około 30 x 20 centymetrów i ułóż dłuższym bokiem do siebie. Na cieście rozprowadź ser mascarpone e gorgonzola w temperaturze pokojowej, zostawiając 4 centymetry na uformowanie boków. 4. Gruszki wymieszaj z bułką tartą, odsączonymi rodzynkami, orzechami i porwanymii liśćmi szałwii. Powstały farsz wyłóż na ciasto, zostawiając po 3 centymetry odstępu od brzegów. 5 Zagnij boki do środka, a następnie zwiń ciasto, formując strudel, podobnie jak ciasto na roladę. Przełóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Na cieście rozprowadź roztrzepane jajko. 6 Strudel piecz w piekarniku rozgrzanym do 200?C przez 20 minut. - GUSTOBELLO | — MASCARPONE a GORGONZOLA Z Ser Mascarpone e Gorgonzola Gusto Bello, 200 g 52,45 zł/kg

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
Przygotuj: 2 miski, blachę do pieczenia, silikonowy pędzelek ACz w LICZBA PORCJI: 4 GA Tina: 90 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŁATWY SKŁADNIKI Ciasto brise <R ę * 80 g orzechów włoskich * 1 płaska łyżka soli Y * sól, pieprz * 150 ml wody * * 4 łyżki oliwy z oliwek extra vergine « 30 mloliwy z oliwek extra vergine * 250 g sera mascarpone e gorgonzola A * 320g mąki * 30 g bułki tartej EA R ź * 20 liści szałwii Farsz * 60 g rodzynek * 1 jajko (do posmarowania) * 2 gruszki PRZYGOTOWANIE ż 1 Przygotuj ciasto brise. W misce połącz sól z wodą, oliwą i stopniowo dodawaj mąkę. Szybko ugnieć ciasto, uformuj z niego kulę i owiń folią spożywczą. Przełóż do lodówki na 30 minut. 2. W międzyczasie namocz rodzynki w ciepłej wodzie. Gruszki obierz ze skóry i pokrój w małą kostkę, a orzechy posiekaj. Przełóż do miski, dopraw solą, pieprzem i oliwą. 3 Ciasto wyjmij z lodówki, rozwałkuj na prostokąt o grubości 3 milimetrów i wymiarach około 30 x 20 centymetrów i ułóż dłuższym bokiem do siebie. Na cieście rozprowadź ser mascarpone e gorgonzola w temperaturze pokojowej, zostawiając 4 centymetry na uformowanie boków. 4. Gruszki wymieszaj z bułką tartą, odsączonymi rodzynkami, orzechami i porwanymii liśćmi szałwii. Powstały farsz wyłóż na ciasto, zostawiając po 3 centymetry odstępu od brzegów. 5 Zagnij boki do środka, a następnie zwiń ciasto, formując strudel, podobnie jak ciasto na roladę. Przełóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Na cieście rozprowadź roztrzepane jajko. 6 Strudel piecz w piekarniku rozgrzanym do 200?C przez 20 minut. - GUSTOBELLO | — MASCARPONE a GORGONZOLA Z Ser Mascarpone e Gorgonzola Gusto Bello, 200 g 52,45 zł/kg
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo Moc Prezentów 26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Tchibo Moc Prezentów
26 lis, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 20 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Aldi - Aldi
20 gru, 2024 - 24 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 4 sty, 2025 - 4 sty, 2025
Aldi - Aldi
4 sty, 2025 - 4 sty, 2025
Gazetka Lidl - Lidl 2 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Lidl - Lidl
2 gru, 2024 - 4 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy