Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 7

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 17.10 do 24.10 - Strona nr 18

Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Gazetka Biedronka 17.10.2024 - 24.10.2024
Reklama
Reklama
Reklama

Produkty w tej gazetce

DESER MADELELNES AU CHOCO wdfaede = *yy" vy W" Porcja dla 2 osób Czas przygotowania: 15 minut SKŁADNIKI: + 6 szt. magdalenek „Dólice Gavlois" * | łyżka drobno posiekanych orzechów * 100 g gorzkiej czekolady 70% kakao laskowych * 100 g białej czekolady OZN TELWIN * 1 łyżka drobno posiekanych pistacji Przygotowanie: Rozpuść osobno obydwa rodzaje czekolad w kąpieli wodnej. Magdalenki zanurz z jednej strony w czekoladzie gorzkiej, odsącz i odłóż na talerzu, czekoladową stroną do góry. Posyp od razu orzechami. Włóż do lodówki na 10-15 minut, aby czekolada ostygła. Wyciągnij z lodówki i polej magdalenki rozpuszczoną białą czekoladą. Posyp od razu pudrem z liofilizowanych malin. Serwuj od razu lub odstaw do całkowitego ostudzenie. BON APPÓTT!

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
DESER MADELELNES AU CHOCO wdfaede = *yy" vy W" Porcja dla 2 osób Czas przygotowania: 15 minut SKŁADNIKI: + 6 szt. magdalenek „Dólice Gavlois" * | łyżka drobno posiekanych orzechów * 100 g gorzkiej czekolady 70% kakao laskowych * 100 g białej czekolady OZN TELWIN * 1 łyżka drobno posiekanych pistacji Przygotowanie: Rozpuść osobno obydwa rodzaje czekolad w kąpieli wodnej. Magdalenki zanurz z jednej strony w czekoladzie gorzkiej, odsącz i odłóż na talerzu, czekoladową stroną do góry. Posyp od razu orzechami. Włóż do lodówki na 10-15 minut, aby czekolada ostygła. Wyciągnij z lodówki i polej magdalenki rozpuszczoną białą czekoladą. Posyp od razu pudrem z liofilizowanych malin. Serwuj od razu lub odstaw do całkowitego ostudzenie. BON APPÓTT!
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Media Markt Gazetka 1 paź, 2024 - 31 paź, 2024
Media Markt Gazetka
1 paź, 2024 - 31 paź, 2024
Gazetka Lidl - Lidl 30 wrz, 2024 - 26 paź, 2024
Lidl - Lidl
30 wrz, 2024 - 26 paź, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 21 paź, 2024 - 26 paź, 2024
Aldi - Aldi
21 paź, 2024 - 26 paź, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 17 paź, 2024 - 19 paź, 2024
Aldi - Aldi
17 paź, 2024 - 19 paź, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy