Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 32

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 01.04 do 30.06 - Strona nr 72

Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Gazetka Makro 01.04.2024 - 30.06.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Do garnka wlewamy śmietankę, dodajemy ziarenka z 1 laski wa- nilii, cukier i zagotowujemy. Zdejmujemy z gazu i wkręcamy starty na drobnych oczkach ser Bursztyn. Żółtka lekko ubijamy, po czym powoli łączymy ze śmietanką, przez cały czas mieszając. Rozlewamy do foremek, przekładamy na blachę i dolewamy gorącej wody do 3% ich wysokości. Pieczemy w temp. 90?C przez 45-55 min, aż masa się zetnie. Studzimy krem i gdy będzie już chłodny, wkładamy na kilka godzin do lodówki. 2. Przed podaniem obsypujemy z wierzchu pozostałym cukrem i opalamy palnikiem. 3. Woliwie pomarańczowej mieszamy borówki i wykładamy na sko- rupkę z karmelizowanego cukru. SKŁADNIKI Śmietanka 30% 400 g Cukier 50 g + 30 g do opalenia Laska wanilii 1 szt. Borówki 50 g Żółtka 5 szt. Oliwa pomarańczowa 5 g Ser Bursztyn 60 g SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI

Najnowsze gazetki

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Do garnka wlewamy śmietankę, dodajemy ziarenka z 1 laski wa- nilii, cukier i zagotowujemy. Zdejmujemy z gazu i wkręcamy starty na drobnych oczkach ser Bursztyn. Żółtka lekko ubijamy, po czym powoli łączymy ze śmietanką, przez cały czas mieszając. Rozlewamy do foremek, przekładamy na blachę i dolewamy gorącej wody do 3% ich wysokości. Pieczemy w temp. 90?C przez 45-55 min, aż masa się zetnie. Studzimy krem i gdy będzie już chłodny, wkładamy na kilka godzin do lodówki. 2. Przed podaniem obsypujemy z wierzchu pozostałym cukrem i opalamy palnikiem. 3. Woliwie pomarańczowej mieszamy borówki i wykładamy na sko- rupkę z karmelizowanego cukru. SKŁADNIKI Śmietanka 30% 400 g Cukier 50 g + 30 g do opalenia Laska wanilii 1 szt. Borówki 50 g Żółtka 5 szt. Oliwa pomarańczowa 5 g Ser Bursztyn 60 g SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo - Na Fali 4 cze, 2024 - 13 lip, 2024
Tchibo - Na Fali
4 cze, 2024 - 13 lip, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 1 lip, 2024 - 6 lip, 2024
Aldi - Aldi
1 lip, 2024 - 6 lip, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 30 cze, 2024 - 6 lip, 2024
Aldi - Aldi
30 cze, 2024 - 6 lip, 2024
Gazetka Lidl - KATALOG INSPIRACJE BEZ ALKOHOLU 4 lip, 2024 - 31 lip, 2024
Lidl - KATALOG INSPIRACJE BEZ ALKOHOLU
4 lip, 2024 - 31 lip, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy