Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Makro Gazetki promocyjne
Makro
Najnowsze gazetki 16

Aktualna gazetka Makro - Ważna od 02.09 do 16.09 - Strona nr 57

Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Gazetka Makro 02.09.2024 - 16.09.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

p ji ] o = 7 =) j 4 = r 2 a 3 IM RC" " o * z Ea 4 =) y= | Spigola in crosta di sale OKOŃ MORSKI PIECZONY W SOLI MORSKIEJ j PORCJA k SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE = QI koń morski 250 g 1. Do żaroodpornego naczynia torska 1 kg dostosowanego do wielkości ryby z oliwek wsypujemy jednocentymetrową a vergine 10 ml warstwę soli. Kładziemy okonia na 1 szt. bez żadnych dodatków i całkowicie R w przykrywamy kolejną warstwą soli, » którą skrapiamy wodą. Pieczemy przez 24 min w temp. 200?C. Ryba piecze się w sposób naturalny we własnych sokach. Po upieczeniu rozbijamy skorupkę z soli, zdejmujemy wierzchnią warstwę, usuwamy sól po bokach ryby. Możemy delikatnie zdjąć z niej skórę i wyjąć ości. Okonia podajemy na półmisku, skropionego oliwą, z ćwiartkami cytryny. > > Taki sposób przygotowania ryby pozwala osiągnąć 9 wyjątkowy efekt - sól sprawia, że mięso pozostaje soczyste i delikatne, a przy tym nie będzie zbyt słone!

Najnowsze gazetki

p ji ] o = 7 =) j 4 = r 2 a 3 IM RC" " o * z Ea 4 =) y= | Spigola in crosta di sale OKOŃ MORSKI PIECZONY W SOLI MORSKIEJ j PORCJA k SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE = QI koń morski 250 g 1. Do żaroodpornego naczynia torska 1 kg dostosowanego do wielkości ryby z oliwek wsypujemy jednocentymetrową a vergine 10 ml warstwę soli. Kładziemy okonia na 1 szt. bez żadnych dodatków i całkowicie R w przykrywamy kolejną warstwą soli, » którą skrapiamy wodą. Pieczemy przez 24 min w temp. 200?C. Ryba piecze się w sposób naturalny we własnych sokach. Po upieczeniu rozbijamy skorupkę z soli, zdejmujemy wierzchnią warstwę, usuwamy sól po bokach ryby. Możemy delikatnie zdjąć z niej skórę i wyjąć ości. Okonia podajemy na półmisku, skropionego oliwą, z ćwiartkami cytryny. > > Taki sposób przygotowania ryby pozwala osiągnąć 9 wyjątkowy efekt - sól sprawia, że mięso pozostaje soczyste i delikatne, a przy tym nie będzie zbyt słone!
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA WRZESIEŃ 2 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA WRZESIEŃ
2 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Gazetka Netto - Netto 16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Netto - Netto
16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 27 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Aldi - Aldi
27 wrz, 2024 - 28 wrz, 2024
Gazetka Aldi - aldi 16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024
Aldi - aldi
16 wrz, 2024 - 21 wrz, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy